ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για Κατασκευή Κήπων – Εξοχικές Κατοικίες

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα σε Παιδότοπους – Παιδικούς σταθμούς

εφαρμογές συνθετικού χλοοτάπητα | Κατασκευή Κήπων – Εξοχικές Κατοικίες

Το συνθετικό γκαζόν της Freedom Grass είναι η ιδανική λύση για κήπους και εξοχικές κατοικίες. Δεν χρειάζεται καμία συντήρηση και απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη από το βάρος του κόστους του νερού, το κόστος της συντήρησης ,το χλοοκοπτικό​ μηχάνημα, το ποτιστικό σύστημα, τα φάρμακα, τα λιπάσματα κλπ.

εφαρμογές συνθετικού χλοοτάπητα | Παιδότοποι – Παιδικοί σταθμοί

Το συνθετικό γκαζόν είναι ιδανικό για παιδότοπους, παιδικούς σταθμούς. Είναι 100% οικολογικό, ιδανικό για τα παιδιά. Παρέχει ασφάλεια στο παιχνίδι, χάρη στη μαλακή υφή, λιγότερες γρατσουνιές και κοψίματα. Είναι αντιαλλεργικό και αντιμυκητικό σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές για τα σχολεία.

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα σε Ταράτσες – Μπαλκόνια

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για Κατασκευή Γηπέδων Τένις

εφαρμογές συνθετικού χλοοτάπητα | Ταράτσες – Μπαλκόνια

Μεταμορφώνει τους άσχημους τσιμεντένιους χώρους σε μία πραγματική όαση, οπτική, αισθητική αλλά πρωτίστως ουσιαστική. Δίνει νέα αίσθηση στον χώρο και δυνατότητες χρήσεις αυτού. Είναι τέλειο όλο τον χρόνο και όλες τις εποχές.

εφαρμογές συνθετικού χλοοτάπητα | Κατασκευή Γηπέδων Τένις

Η επιφάνειες των γηπέδων του τένις κατασκευασμένα με συνθετικό χλοοτάπητα προσφέρουν μία συνεπή ταχύτητα του παιχνιδιού και ακρίβεια στην αναπήδηση της μπάλας. Ο  τεχνητός χλοοτάπητας που χρησιμοποιούμε στα γήπεδα Τένις απαιτεί ελάχιστη συντήρηση​ και διαθέτει πλούσια χρώματα που διαρκούν. Έχει σχεδιαστεί για αυξημένη αντοχή και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Διαθέτουμε μία ποικιλία επιλογών που προσφέρουν ένα τέλειο συνδυασμό διαρκής άνεσης και εξαιρετικής απόδοσης.

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα σε Δημόσια Έργα

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για Επαγγελματικοί Χώροι – Ξενοδοχεία

εφαρμογές συνθετικού χλοοτάπητα | Δημόσια Έργα

Χάρη στην υψηλή ανθεκτικότητα του, με χρόνο ζωής που ξεπερνά τα δεκαπέντε χρόνια, θεωρείται πλέον η ιδανική λύση για την κάλυψη εξωτερικών δημοσίων χώρων. Είναι κακός αγωγός της φωτιάς, πράγμα που συμβάλει στον περιορισμό τυχόν πυρκαγιάς. Είναι ιδανικό για παρτέρια σε δρόμους όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη.

εφαρμογές συνθετικού χλοοτάπητα | Επαγγελματικοί Χώροι – Ξενοδοχεία

Χαρακτηριστικά νέα στρατηγική στην εμφάνιση της επιχείρησης σας, μεταμορφώστε τον χώρο σας επιλέγοντας συνθετικό χλοοτάπητα και αφήστε το “πράσινο “ να δουλέψει για εσάς.

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για Κατασκευή Γηπέδων ποδοσφαίρου

εφαρμογές συνθετικού χλοοτάπητα | Κατασκευή Γηπέδων ποδοσφαίρου

Η νέα εποχή του γηπέδου ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα είναι εδώ. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας χλοοτάπητα που προσφέρει​ μία ισορροπημένη λύση για ένα ευχάριστο και ασφαλές παιχνίδι για όλους τους παίκτες. Η υψηλή ποιότητα του συνθετικού χλοοτάπητα που χρησιμοποιούμε διασφαλίζει φυσική απόδοση της μπάλας μεγιστοποιώντας παράλληλα κάθε κίνηση των παικτών. Η ενισχυμένη αντοχή του συνθετικού χλοοτάπητα μας επιτρέπει την χρήση του και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Αυτός είναι ο λόγος που η κατασκευή των γηπέδων με συνθετικό χλοοτάπητα είναι η μοναδική λύση για ένα καλύτερο και ασφαλές παιχνίδι σε ένα γήπεδο διαθέσιμο κάθε στιγμή.

Για το γέμισμα τους χρησιμοποιούμε άμμο χαλαζίας και κόκκους καουτσούκ για την απορρόφηση των κραδασμών κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή αναλογία των υλικών που χρησιμοποιούμε για το γέμισμα του συνθετικού χλοοτάπητα έτσι ώστε να πετύχουμε τη κατασκευή γηπέδων υψηλών προδιαγραφών.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες ποδοσφαίρου είναι τελευταίας γενιάς, ευρωπαϊκοί και πληρούν τις προδιαγραφές και έχουν όλες της απαιτούμενες πιστοποιήσεις.