Η Εταιρία Μας

Οι Ειδικοί Στον Συνθετικό Χλοοτάπητα.

Go green today

Συνθετικός χλοοτάπητας – Freedom Grass.

Καλώς ήλθατε στο διαδικτυακό τόπο της Freedom Grass!!

Αν ψάχνετε για :

α.  Άριστης ποιότητας ευρωπαϊκό  συνθετικό χλοοτάπητα

β. Έμπειρους εξειδικευμένος τεχνικούς στην τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα

γ. Άριστα αποτελέσματα χωρίς υψηλό κόστος τότε μόλις κάνατε <<click >> στην σωστή σελίδα.

Η εταιρεία Freedom Grass είναι μια εταιρεία με μεγάλη πείρα στην κατασκευή των γηπέδων ποδοσφαίρου, tennis και την διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων με συνθετικό χλοοτάπητα.

Τα προϊόντα της Freedom Grass κατασκευάζονται στην Ευρώπη από  μεγάλη εταιρεία με μεγάλη πείρα στην κατασκευή και παραγωγή του συνθετικού χλοοτάπητα.

Το συνθετικό γκαζόν μας ξεχωρίζει  για την ποιότητα του, έχει μεγάλο χρόνο ζωής, διαθέτει όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς πιστοποιήσεις και πληρεί όλες τις προδιαγραφές.

Η πολυετής εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, όπως:

1- Σωστή διαλογή του συνθετικού χλοοτάπητα.

2- Συμβουλές για το πως θα μπορείτε να τοποθετήσετε σωστά το  συνθετικό χλοοτάπητα ( σε περίπτωση που θέλετε να το τοποθετήσετε μόνοι σας).

3- Διαμόρφωση χώρου και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα με άριστα αποτελέσματα και χαμηλό κόστος .

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή γηπέδων με πιστοποιημένους συνθετικούς χλοοτάπητες τελευταίας γενιάς που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα με εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα.

Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην προετοιμασία του χώρου πριν τοποθετηθεί το συνθετικό γκαζόν για να έχουμε τέλεια αποτελέσματα.

Δημιουργούμε κήπους, διαμορφώνουμε εξωτερικούς  ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, παιδότοπους, χώρους γύρω από τις πισίνες, αυλές, και ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Θα έχετε ένα συνθετικό χλοοτάπητα στον κήπο σας που μοιάζει αληθινό, όμορφο, καθαρό, υποαλλεργικό που δεν χρειάζεται συντήρηση κατάλληλο για τα παιδιά.

Διαθέτουμε επίσης μεγάλη πείρα στης συντηρήσεις γηπέδων, επιδιορθώσεις δικτύων και ότι άλλο χρειάζεται το γήπεδο.

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα.

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση στη δουλεία μας. Δεν είναι τυχαίο ότι μας αποκαλούν «Οι ειδικοί στο συνθετικό χλοοτάπητα».

Απώτερος στόχος και η καλύτερη διαφήμιση για μας είναι οι ευχαριστημένοι μας πελάτες.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

Σχόλια Πελατών

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!