Νέα & Άρθρα Συνθετικό Γκαζόν

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Χαράξτε νέα στρατηγική στην εμφάνιση της επιχείρησης σας, μεταμορφώστε τον χώρο σας επιλέγοντας συνθετικό χλοοτάπητα και αφήστε το “πράσινο “ να δουλέψει για εσάς.
Χαράξτε νέα στρατηγική στην εμφάνιση της επιχείρησης σας, μεταμορφώστε τον χώρο σας επιλέγοντας συνθετικό χλοοτάπητα και αφήστε το “πράσινο “ να δουλέψει για εσάς.
Πως το τεχνητό γκαζόν μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του κήπου σας. Το τεχνητό γκαζόν έχει αυξήσει την δημοτικότητά του πάρα πολύ την τελευταία δεκαετία. Εδώ στη Freedom Grass είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του τεχνητού γκαζόν.
Χαράξτε νέα στρατηγική στην εμφάνιση της επιχείρησης σας, μεταμορφώστε τον χώρο σας επιλέγοντας συνθετικό χλοοτάπητα και αφήστε το “πράσινο “ να δουλέψει για εσάς.

Μπορείτε να μας καλέσετε για ένα ραντεβού και εξακρίβωση της εργασίας που επιθυμείτε. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα Επικοινωνία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ!

«Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.»

Το συνθετικο γκαζον άριστης ποιότητας και επαγγελματικά τοποθετημένος όχι μόνο θα δημιουργήσει ένα όμορφο, καθαρό και μοντέρνο περιβάλλον αλλά θα σας λύσει τα χέρια γλιτώνοντας από πολλά έξοδα και ταλαιπωρίες, προσφέροντας ταυτόχρονα ασφάλεια για σας και το περιβάλλον σας.

Τέλος τα λιπάσματα και τα φυτoφάρμακα !

Τοποθετώντας συνθετικο γκαζον δίνουμε τέλος στη σπατάλη του νερού προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στη τσέπη μας και στο περιβάλλον μειώνοντας την ποσότητα των πράσινων αποβλήτων που καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Το Συνθετικό γκαζόν freedom grass είναι το απόλυτο γκαζον για το τοπίο σας. 

 

1.Το Συνθετικό γκαζόν freedom grass προσφέρει τίποτα λιγότερο από μια νότα πολυτελείας στο χώρο σας.

2.Το Συνθετικό γκαζόν freedom grass είναι αποτέλεσμα πολλών καινοτόμων ερευνών ,ελέγχους ποιότητας και αντοχής πράγμα που τον κάνει να είναι περιζήτητος στην αγορά.

3.Κατασκευασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αντέξει την συνεχή χρήση και ταλαιπωρία.

4.Το συνθετικο γκαζον μας χρησιμοποιείται παντού και συνίσταται από τους ιδιοκτήτες ακινήτων από δημόσιους και μη φορείς, οργανώσεις στον τομέα αθλητισμού, μεγάλες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές εταιρείες.

5.Η εταιρεία μας διαθέτει ανώτερες σειρές συνθετικού χλοοτάπητα για κάθε χρήση.

Είμαστε σε συνεχή  ερευνά για καινούριες σύγχρονες σειρές προϊόντων και νέες μεθόδους τοποθέτησης, έχοντας μια σωστή λύση για κάθε ανάγκη.

 

Η απάντηση αυτή είναι εύκολη για μας. Θα διαλέξετε εμάς γιατί:

Εμείς διαθέτουμε τα καλύτερα κατασκευασμένα και πιστοποιημένα προϊόντα στην αγορά .

Ο συνθετικος χλοοταπητας της Freedom Grass  κατασκευάζεται και υποστηρίζεται από τα καλύτερα εργοστάσια στην Ολλανδία με μακροχρόνια πείρα στην κατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα.

Αν και ο αριθμός των εταιρειών στο κλάδο μας είναι μεγάλος εμείς έχουμε την σωστή λύση για μια μακροπρόθεσμη επένδυση με επαγγελματικά αποτελέσματα.

 

Το καλύτερο των καλυτέρων δεν είναι ποτέ φτηνό! Ωστόσο η  Freedom Grass με πολλές διαφορετικές σειρές προϊόντων προσφέρει λύση για κάθε τσέπη  και σε πολύ προσιτές τιμές .

Ας υποθέσουμε ότι μια οικογένεια για να συντηρήσει τον κήπο της ξοδεύει για νερό, λιπάσματα και κηπουρό το λιγότερο 200 €-300€ κάθε μηνά.

Τα ετήσια έξοδα θα είναι 2400 €-3600 €.

Τα καλά νέα είναι ότι τοποθετώντας συνθετικο γκαζον στο χώρο σας εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα που θα χρειαζόταν για να συντηρείται το φυσικό σας γκαζον.

Η Freedom Grass με πολλές διαφορετικές σειρές προϊόντων προσφέρει λύση για κάθε τσέπη και σε πολύ προσιτές τιμές.

Το κέρδος από την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα η οικογένεια την νιώθει κάθε μήνα.

Επίσης το συνθετικό γκαζόν μας έχει σχεδιαστεί για να αντέξει σε καταχρηστική εφαρμογή για παράδειγμα -αθλητικός τομέας 8 χρονιά- ενώ για χώρους όπως αυλές, ταράτσες, μπαλκόνια, κήπους κτλ. αναμένεται να διαρκέσει πάνω από 20 χρονιά.

Έτσι οι αποταμιεύσεις σε μετρητά θα είναι τεράστιες.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΕΡΔΟΣ !!!

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

Σχόλια Πελατών

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!