ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W

Οι συνθετικόι χλοοτάπητες με ίνες ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W είναι η νέα γενιά των συνθετικών χλοοτάπητων.

Οι συνθετικόι χλοοτάπητες με ίνες ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W είναι η νέα γενιά των συνθετικών χλοοτάπητων.

Συνθετικός χλοοτάπητας – HEAVEN 40 mm με ίνες ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W

Ο συνθετικό χλοοτάπητας – HEAVEN έχει τέλεια εμφάνιση, πολύ κόντα στο φυσικό.Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν για το κήπο τους ένα συνθετικό χλοοτάπητα με εμφάνιση ενός φρεσκοκουρεμένου γρασιδιού.Ο συνθετικόW χλοοτάπητας -HEAVEN  έχει μεγάλη αντοχή στη καθημερινή χρήση.Έχει τέλειο χρώμα με δύο αποχρώσεις του πράσινου και σγουρή ινα σε δυο αποχρώσεις του καφέ και του πράσινου. Οι ίνες του συνθετικού χλοοτάπητα – HEAVEN έχουν Σχημα – W.

Αυτή η μοναδική τεχνολογία πάει την ρεαλιστική εμφάνιση των συνθετικών χλοοτάπητων  με ίνες σχήματος -W σε ένα νέο επίπεδο. Η ανθεκτική δομή της ίνας κάνει αυτό το εξαιρετικά έξυπνο συνθετικό χλοοτάπητα όχι μόνο να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετεί πολύ καλά σε περιοχές ταλαιπωρίας και συχνής χρήσης.

Λόγο των χαρακτηριστικών διάχυσης του φωτός ο συνθετικός χλοοτάπητας με τεχνολογία της ίνας ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W δεν συγκρατεί την ίδια θερμική ενεργεία. Σε σύγκριση με άλλους συνθετικούς χλοοτάπητες γεγονός που εμποδίζει την υπερθέρμανση του στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Μια σειρά δοκιμών σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον έδειξαν ότι οι συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W είναι  πιο δροσεροί από οποιοδήποτε άλλο συνθετικό χλοοτάπητα στην αγορά.

Η εταιρεία Freedom Grass φροντίζει για περιβαλλοντικά ζητήματα και προμηθεύει μόνο προϊόντα  πιστοποιημένα ως απαλλαγμένα από μόλυβδο και εκπομπές διοξινών.

 

Ποσοστό αποστράγγισης: Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει διατρητές τρύπες στη βάση του, που επιτρέπουν την αποστράγγιση του νερού. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες έχουν δυνατότητα αποστράγγισης 60lt / min / 100m2.

Για περαιτέρω απορίες και διευκρινήσεις είμαστε στην διάθεση σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *