Ψεύτικο γκαζόν για επαγγελματικές ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις.

Ψεύτικο γκαζόν για επαγγελματικές ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις.

Το ψεύτικο γκαζόν προσφέρει μια πλούσια ,ελκυστική ατμόσφαιρα και παρουσιάζει την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Ψεύτικο γκαζόν για επαγγελματικές ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις.

 Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα το ψεύτικο γκαζόν για επαγγελματική χρήση γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συνειδητοποιούν τη σημασία της ύπαρξης ενός ελκυστικού τοπίου που περιβάλλει την επαγγελματική ιδιοκτησία τους. Αυτό που πολλοί άλλοι ιδιοκτήτες δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει είναι πως η βελτίωση της αισθητικής της επαγγελματικής τους ιδιοκτησίας θα αυξήσει την αξία της.

Ενώ η αυξανόμενη δημοτικότητα των επαγγελματικών εφαρμογών για ψεύτικο γκαζόν είναι σχετικά νέα, η χρήση του για αθλητικούς σκοπούς ,όπως γήπεδα ποδοσφαίρου ,τένις είναι καθιερωμένη πρακτική.

Γιατί να τοποθετήσω ψεύτικο γκαζόν στην επιχείρηση μου?

Ψεύτικο γκαζόν για επαγγελματικές ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις.

 

Η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου μιας επιχείρησης με ψεύτικο γκαζόν έχει πολλά πλεονεκτήματα: https://www.youtube.com/watch?v=AtVRmdjcg5I

1-Το ψεύτικο γκαζόν προσφέρει μια πλούσια ,ελκυστική ατμόσφαιρα και παρουσιάζει την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

2-Έχει εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης και σας εξοικονομεί χρήματα από την εργασία και την συντήρηση.

3-Ενώ το φυσικό γκαζόν είναι αναμφισβήτητα όμορφο, η ποσότητα του νερού  που απαιτείται για την φροντίδα και συντήρηση είναι απαγορευτική. Όταν υπολογίζουμε το, κόστος της εργασίας ,νερού ,προμήθειες όπως φυτοφάρμακα λιπάσματα, σπόροι, εργαλεία όπως η χορτοκοπτικές, καύσιμα κτλ. τότε καταλαβαίνουμε πόσο δαπανηρή είναι η συντήρηση του.

4-Δεν χρειάζεται νερό, συντήρηση και χημικά προϊόντα που μολύνουν το περιβάλλον. Επίσης οι περίοδοι ξηρασίας δεν θα μας στερήσουν ποτέ την ομορφιά του τοπίου μας , θα διαρκέσει πάνω από μια δεκαετία και μόνο η εξοικονόμηση νερού θα δώσει αξία στην επένδυσή σας.

Ποιοτικα προϊόντα και επαγγελματική τοποθέτηση.

Στην εταιρεία Freedom Grass ειδικευόμαστε στη πώληση και στην εγκατάσταση του ψεύτικου γκαζόν. Προμηθεύουμε μόνο προϊόντα  ποιοτικά και κατασκευασμένα στην Ευρώπη με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους σχεδίασης  της Freedom Grass σήμερα για μια δωρεάν συμβουλή και μάθετε πως μπορείτε να ενισχύσετε την εικόνα και την αξία της επιχείρησης σας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *