Προϊόντα | Συνθετικός χλοοτάπητας | Freedom grass

Προϊόντα – Συνθετικός χλοοτάπητας – Freedom Grass

Ευχαριστηθείτε και χαλαρώστε πάνω σε ένα μαλακό γκαζόν με εμφάνιση πολύ κοντά στο φυσικό γκαζόν.

Προϊόντα – Συνθετικός χλοοτάπητας – Freedom Grass

Στην Freedom grass προσπαθούμε συνεχώς να φέρνουμε τους πελάτες μας κοντά σε καινοτόμα προϊόντα.

Ένα τέτοιο προιόν είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας με κωδική ονομασία Eden. Ο συνθετικός χλοοτάπητας Eden της Freedom grass έχει ύψος νήματος 35mm και ανήκει στους συνθετικούς χλοοτάπητες με ίνες νήματος σε σχήμα C.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας Eden κατασκευάζεται με ίνες 70% πολυαιθυλένιες και 30% πολυπροπυλένιες. Τα υλικά αυτά  είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένα ως οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Αποτελείται επίσης από 18.900 φούντες ανά τετραγωνικό, πράγμα που τον καθιστά ιδιαιτέρως φουντωτό.

Όπως και οι υπόλοιπα προϊοντα της εταιρείας μας έτσι κι ο συνθετικό χλοοτάπητας (Eden) δεν επιδέχεται γέμιση άμμου και καουτσούκ. Ο συνθετικός χλοοτάπητας  είναι από μόνος του φουντωτός λόγω της καφέ ίνας που βρίσκεται χαμηλά στη βάση του. Η ύπαρξη αυτής της ίνας είναι που κάνει τον συνθετικό χλοοτάπητα να φαίνεται σαν φυσικό γκαζόν όταν τοποθετείται στον κήπο σας.

Όσον αφορά το βάρος του, ο τάπητας Eden στο σύνολό του ζυγίζει 2.225gr/m2 ενώ η ίνα από μόνη της ζυγίζει 1.300gr/m2.

Και μόνο από το βάρος του τάπητα καταλαβαίνουμε την ποιότητα που προσφέρει το προϊόν αυτό.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας 4 αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ για μια εμφάνιση πιο κοντά στο φυσικό. Επιπλέον το ύφος του χρωματισμού του Eden είναι ανοιχτό πράσινο προς το χακί. Το χρώμα αυτό το προτιμά ο κόσμος καθώς δένει αφάνταστα πολύ με το περιβάλλον στο οποίο υπάρχουν πεύκα και πυκνή βλάστηση.

Η κατασκευή του νήματος σε σχήμα C δίνει στον συνθετικό γκαζόν μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα. Το σχήμα C βοηθάει το νήμα να επιστρέφει στην αρχική του μορφή μετά το πάτημα γεγονός που δίνει την αίσθηση ενός φυσικού γκαζόν στον κήπο σας.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας Eden με κατασκευή νήματος σε σχήμα C έχει την ιδιαιτερότητα να αντικατοπτρίζει την ακτινοβολία του ηλίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο τάπητας να αποθηκεύει λιγότερη θερμότητα σε σχέση με άλλα προϊόντα.

Συνθετικός χλοοταπητας –  Eden κατάλληλο για κάθε χρήση.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας Eden έχει σχεδιαστεί για μεγάλους υπαίθριους χώρους αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μικρότερες εφαρμογές όπως βεράντες, πισίνες, μπαλκόνια και πολλά άλλα. Το Eden μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πιο φυσικές δημιουργίες που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες του πελάτη μας.
Ο συνθετικός χλοοτάπητας Eden λόγω της κατασκευής της βάσης του είναι ιδανικός για σπίτια με σκύλους. Το υπόστρωμα αντιστέκεται στην απορρόφηση ούρων σκύλου, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο δυσάρεστων μυρωδιών με την πάροδο του χρόνου.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας Eden αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους κορυφαίους προϊόντα της συλλογής μας. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια λόγω της μαλακής υφής του αλλά και μια έντονη αίσθηση φυσικού γκαζόν λόγω της ποιότητάς που προσφέρει.

Η Freedom grass με την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διεθέτη σας προσφέρει την καλύτερη λύση για τον κήπο ή την βεράντα σας, μια λύση που δεν πρόκειται ποτέ να την μετανιώσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *