Πλεονεκτήματα Συνθετικού Χλοοτάπητα

Τα Πλεονεκτήματα του Συνθετικού Χλοοτάπητα.

Πατήστε στον τίτλο για επεξήγηση

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα συνθετικού χλοοτάπητα είναι η Μηδενική Συντήρηση.

Εδώ μιλάμε απλά για το καθαρισμό του συνθετικού χλοοτάπητα και όχι τη συντήρηση αυτού.

  • Αφαιρέστε οργανικά υλικά από την επιφάνεια, χρησιμοποιώντας ένα φυσητήρα.
  • Με μία σκούπα με φυσική τρίχα καθαρίζουμε την μεγαλύτερη επιφάνεια.
  • Σε περίπτωση που έχουμε προϊόν που επιδέχεται γέμισμα με χαλαζιακή άμμο, χρειάζεται μία καλής συντήρηση μία φορά το χρόνο.
  • Πλένονται με άφθονο νερό και πράσινο σαπούνι. Η αντοχή θα είναι η ίδια για τουλάχιστον είκοσι χρόνια.

Διατίθεται σε 2,3 και 4 διαφορετικές αποχρώσεις πράσινου.

Η γκάμα αποτελείται από 20 διαφορετικά συστήματα (ύψος πέλους, πυκνότητα, χρώματα, αριθμός κόμπων.)

• 'Αριστης ποιότητας ίνες και υλικά με μεγάλη αντίσταση στην UV προστασία (εργοστασιακή εγγύηση)

• Φυσική και πράσινη όψη όλο το χρόνο

• Κόβεται με τις ανάγκες σας (2μ. ρολά και 4μ.)

• Βελτιώνει την όψη και πρασινίζει δημόσιους χώρους όπως πλατείες, χώρους περιμετρικά από πισίνες, κλπ.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες είναι αποκλειστικά κατασκευασμένοι για χρήση σε ιδιωτικούς και δημόσιους κήπους, πολυχώρους και παιδικές χαρές και παιδότοπους.

Διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων που αφορούν και καλύπτουν τις ανάγκες που έχουν οι κήποι, προσφέροντας ταυτόχρονα ομορφιά, διάρκεια στο χρόνο και αξία.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας  φαίνεται σαν ένα καλοδιατηρημένο φυσικό χορτάρι όλο το χρόνο και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, μη επιβαρύνοντας τον ιδιοκτήτη με το κόστος της συντήρησης που έχει το φυσικό χόρτο.

Τοποθετώντας τα προϊόντα μας μειώνετε την αλόγιστη σπατάλη των χρημάτων σας για τη συντήρηση του φυσικού γκαζόν καθώς και του νερού.

Επιπλέον αποφεύγετε τη χρήση των βλαβερών λιπασμάτων και χημικών που χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση του φυσικού γκαζόν.

Είναι η καλύτερη λύση ειδικά για τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες  δεν χρειάζονται κανενός είδους συντήρηση, καθόλου λίπασμα, και καθόλου πότισμα.

Επίσης, είναι σημαντικό να επισημάνουμε εδώ ότι η χρήση συνθετικού χλοοτάπητα έχει εξοικονομήσει εκατομμύρια λίτρα σε νερό πόσιμο ανά το κόσμο.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες τελικά είναι μία επένδυση που γίνεται μία φορά και σας ανταποδίδει σε οικονομία στο νερό, ελάχιστο κόστος συντήρησης και βέβαια έχετε ένα φανταστικό και φυσικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου για πολλά συνεχή έτη.

Το περιβάλλον και η προστασία του περιβάλλοντος:

Η εταιρεία μας κατατάσσεται υπέρ της περιβαλλοντικής συνείδησης και προστασίας του πράσινου καθώς ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν χρειάζεται καμία συντήρηση (μειώνοντας ετσί κατά πολύ την άλογιστη σπατάλη του νέρουπου χρειαζόταν για το πότισμα).

Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν χρειάζετε λιπάσματα, φυτο φαρμακα και άλλες βλεβερες ουσίες τα οποία χρησιμοποιούνται για το φυσικό χλοοτάπητα και βλάπτουν πολύ σοβαρά το περιβάλλον.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες είναι αποκλειστικά κατασκευασμένοι για χρήση σε ιδιωτικούς και δημόσιους κήπους, πολυχώρους και παιδικές χαρές και παιδότοπους.

Διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων που αφορούν και καλύπτουν τις ανάγκες που έχουν οι κήποι, προσφέροντας ταυτόχρονα ομορφιά, διάρκεια στο χρόνο και αξία.

Είτε την καλοκαιρινή περίοδο είτε τη χειμερινή το συνθετικό γκαζόν παραμένει ανέγγιχτο, σε αντίθεση με το φυσικό χορτάρι που χρειάζεται συντήρηση και πότισμα σχεδόν δύο φορές την ημέρα.

Η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα μειώνει βλαβερά ζουζούνια, κοπριά, παράσιτα, μούχλα, και δεν χρειάζετε συντήρηση όπως πότισμα, κούρεμα, και διάφορά φάρμακα και λιπάσματα που χρειάζονται για τη συντήρηση του φυσικού γκαζόν και επηρεάζουν και βλάπτουν ουσιαστικά το περιβάλλον.

Είναι καλύτερη εναλλακτική λύση για εξοχικές κατοικίες, καθώς οι συνθετικοί χλοοτάπητες προσφέρουν ένα τέλειο και οικονομικό αποτέλεσμα.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι υποαλλεργικός και χρησιμοποιείται κατά κόρον σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν περιέχει τοξικά πράγμα του τον κάνει ασφαλή για τα παιδιά και τα ζώα.

Είναι ασφαλή σε περιπτώσεις πτώσεων παιδιών λόγω τις μαλακής του υφής.

 

 

Διαβάστε εδώ τις διαθέσιμες εφαρμογές του συνθετικού Χλοοτάπητα.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Το συνθετικό γκαζόν για κατοικίδια εξασφαλίζει μακροχρόνια άνεση και αντοχή στη χρήση, αντοχή σε λεκέδες και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για την αποφυγή κάθε κηλίδας και ξεθωριάσματος. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!