ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ

POSTED ON Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

 

ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ

Το συνθετικό γρασίδι έχει από καιρό ξεπεράσει τη φήμη που τoν θέλει να  χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως αστική αθλητική επιφάνεια. Σήμερα, η χρήση του συνθετικού γρασιδιού ξεπερνά τα γήπεδα ποδοσφαίρου και τα γήπεδα γκολφ. Στην πραγματικότητα, είναι ένα κοινό στοιχείο για τον σύγχρονο εξωτερικό χώρο, ιδιαίτερα σε κατοικημένες περιοχές. Το συνθετικό γρασίδι είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλά νοικοκυριά. Το συνθετικό γρασίδι κοστίζει πολύ λιγότερο για να διατηρηθεί, ενώ εξαλείφει τα περισσότερα προβλήματα με το εξωτερικό χώρο. Η τυπική διάρκεια ζωής του θα μπορούσε επίσης να φτάσει περίπου 10 με 15 χρόνια, καθιστώντας την μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση.
 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού τώρα επιλέγουν να συνεργαστούν με σχεδιαστές τοπίου και εταιρείες συνθετικού  χλοοτάπητα για μεγάλες και  μικρές εφαρμογές. Αν ψάχνετε για έμπνευση ή ιδέες για να βελτιώσετε την αισθητική της αυλής σας, εδώ είναι μερικές σύγχρονες εγκαταστάσεις τεχνητού χλοοτάπητα για να εξετάσετε. 
 
7 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ
 
 
Εάν έχετε μια πισίνα στην αυλή σας, το συνθετικό γρασίδι είναι το τέλειο υλικό για να το περιβάλει. Σε αντίθεση με τις ξύλινες σανίδες, το συμπαγές σκυρόδεμα το συνθετικό γρασίδι προσθέτει φωτεινότητα και απαλότητα . Απλά σκεφτείτε να είστε ξυπόλητοι ενώ απολαμβάνετε μια ηλιόλουστη μέρα δίπλα στην πισίνα με φίλους. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για λασπώδεις λακκούβες ή υγρές, ολισθηρές επιφάνειες μόλις βγούμε από την πισίνα. Η περίσσεια νερού απλά περνάει μέσα από τη διαπερατή επιφάνεια του συνθετικού γρασιδιού. Επίσης θα έχετε  λιγότερη βρωμιά στην πισίνα επειδή δεν υπάρχει έδαφος ακάλυπτο γύρω της , έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο. 
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ
 
   
Έχετε καλλιτεχνική  φλέβα στην οικογένεια; Αυτή  είναι μια καλή ιδέα για  διασκέδαση, Χρησιμοποιήστε συνθετικό γρασίδι ως υλικό για το επόμενο μεγάλο έργο τέχνης σας! Το συνθετικό γρασίδι είναι πραγματικά πολύ ευέλικτο και εύκολα επεξεργάσιμο. Μπορεί να κοπεί σε οποιοδήποτε σχήμα για να δημιουργήσετε όμορφα μοτίβα και τολμηρά σχέδια. Χρησιμοποιήστε το ως κάλυμμα για τον τοίχο, καλύψτε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου.Μπορείτε να το  συνδυάσετε με άλλα υλικά για να βρείτε μη γραμμικά, σύγχρονα σχέδια για οποιαδήποτε τοποθεσία στο σπίτι σας. Το κλειδί δεν είναι να περιορίσετε τον εαυτό σας. Ποιός ξέρει? Αυτό το μικρό δημιουργικό έργο μπορεί να καταλήξει να γίνει μια ευχάριστη οικογενειακή δραστηριότητα. Αν δεν έχετε την ικανότητα για τέτοιες εφαρμογές, μπορείτε να εκτελέσετε τις ιδέες σας από έναν επαγγελματία εγκαταστάτη
 
ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
 
 
Εάν είστε ιδιοκτήτης σκύλου ή γάτας, γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι για τα κατοικίδια ζώα να τρέχουν έξω χωρίς να νοιάζεστε αν θα λερωθούν ή θα σας λερώσουν.
Δυστυχώς, αυτά τα μικροσκοπικά, αξιολάτρευτα τετράποδα μπορούν επίσης να προκαλέσουν ζημιά σε οποιαδήποτε αυλή ή κήπο με φυσικό γρασίδι.
Σε κανένα δεν αρέσει το αποχρωματισμένο γρασίδι εξαιτίας των ζωικών αποβλήτων ή το σκαμμένο έδαφος.
Εδώ είναι που το ανθεκτικό συνθετικό γρασίδι έρχεται πολύ βολικό.
Το συνθετικό γρασίδι προσφέρει μια επιφάνεια φιλική για τα τετράποδα και απαλλάσει τους ιδιοκτήτες από την έννοια ότι θα λερωθούν τα κατοικίδια ζώα τους.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας σωλήνας και λίγο νερό για να πλύνετε τα πάντα μέσα από το εξαιρετικό σύστημα αποστράγγισης.
ΚΗΠΟΣ ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ
 
Δεν υπάρχει χώρος για τον κήπο των ονείρων σας; Αυτό συμβαίνει συνήθως για άτομα που ζουν σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα πολλαπλών επιπέδων. Αλλά η έλλειψη υπαίθριου χώρου δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Προσθέστε ένα πράσινο άγγιγμα στην κατοικία σας εγκαθιστώντας το σε μια ταράτσα ή βεράντα. Είναι η επιλογή σας εάν θέλετε να βάλετε φυσικά φυτά ή να τοποθετήσετε κάποια τεχνητά φυτά σε γλάστρες . Είτε έτσι είτε αλλιώς, κανείς δεν θα γνωρίζει ότι ο κήπος σας είναι καθαρά ή εν μέρει συνθετικός επειδή το συνθετικό γρασίδι φαίνεται τόσο αληθινό. Με κάποια υπαίθρια καθίσματα και ένα τραπέζι, θα μπορούσε εύκολα να είναι ένα ιδανικό μέρος για ένα casual hangout ή al fresco τραπεζαρία. 
ΤΟΙΧΟΙ Ή ΦΡΑΧΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ
 
 
βρίσκεται τους τυπικούς φράχτες βαρετοί και ανίκανοί να σας δώσουν το ακριβές επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής που θέλετε? Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε συνθετικό γρασίδι για τοίχους και φράχτες. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε το δικό σας “ζωντανό τείχος” που κατασκευάζεται ως ψηλή περίφραξή. Έτσι αποτρέπετε την κουραστική εργασία και το υψηλό κόστος συντήρησης. Εάν προτιμάτε να διατηρήσετε το φράκτη σας στο σημερινό ύψος, μπορείτε απλά να το ντύσετε με τεχνητό χλοοτάπητα. Αυτό θα σας δώσει μια εμφάνιση που μοιάζει με φράχτη ή θάμνο. Επίσης λειτουργεί καλά για να κρύβετε οτιδήποτε μπορεί να αλλοιώσει την εμφάνιση της αυλής σας, όπως οι κάδοι απορριμμάτων ή οι αποθηκευτικοί χώροι. Όταν τοποθετηθεί σωστά, το συνθετικό γρασίδι μπορεί να αλλάξει δραματικά το τοπίο σας. 
ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ
 
 
Το βαρετό γκρι δεν χρειάζεται να είναι  το χρώμα που περιγράφει το μονοπάτι που οδηγεί στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας. Είτε πρόκειται για δρόμο είτε για μονοπάτι, προσθέτοντας μια ζωντανή εκτόξευση πράσινου μπορεί να το ζωντανέψει. Το συνθετικό γρασίδι μπορεί να κοπεί σε ευθείες, καμπύλες ή τυχαίες μορφές που θα συγκρουστούν όμορφα με σκυρόδεμα, επιστρώσεις, χαλίκια ή πέτρες. Επίσης μπορεί να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που συνδυάζει άψογα τις οδούς και τις διαδρομές με την μπροστινή είσοδο ή έναν εσωτερικό χώρο που βρίσκεται ακριβώς στην άκρη του κατωφλιού σας.
 
Όταν πρόκειται για τεχνητές εφαρμογές χλοοτάπητα, οι δυνατότητες είναι πρακτικά ατελείωτες. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποια δημιουργικότητα και επαγγελματική βοήθεια από εταιρείες όπως η Freedom Grass. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε τις ατέλειωτες δυνατότητες του τεχνητού γρασιδιού.
 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!