Συνθετικός χλοοτάπητας και το σχήμα της ΙΝΑΣ

POSTED ON Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα σχήματα των ίνων των συνθετικών χλοοτάπητων. Το σχήμα της ίνας επηρεάζει σίγουρα την ανθεκτικότητα, τη λάμψη και την υφή του συνθετικού χλοοτάπητα. Οι πελάτες μας αναζητούν συνθετικούς χλοοτάπητες που να είναι ανθεκτικοί και να μη γυαλίζουν. Πολλοί ενδιαφερόμενοι πελάτες αποφεύγουν την αγορά ενός συνθετικού χλοοτάπητα που γυαλίζει. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας όμως ότι η γυαλάδα αυτή του συνθετικού χλοοτάπητα επηρεάζεται γενικά από το σχήμα και το πλάτος της ίνας.
ΣΧΗΜΑ W

Αυτό το είδος σχήματος της ίνας εμφανίζεται στην πιο δημοφιλή σειρά των συνθετικών χλοοταπητών μας. Η καμπύλη της ίνας w λειτουργεί σαν ένα στρώμα μνήμης αφρού για το συνθετικό χλοοτάπητα. Μόλις πατηθεί τα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν ίχνη από πατημασιές καθώς αυτό το σχήμα της ίνας επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Λόγω της ικανότητάς του να διαχέει το φως του ήλιου, ο συνθετικός χλοοτάπητας με ίνες σε σχήμα W δεν συγκρατεί την ίδια ποσότητα ηλιακής θερμότητας σε σύγκριση με άλλους τύπους συνθετικού χλοοτάπητα. Μέσω αυστηρών ελέγχων έχουμε παρατηρήσει ότι οι ίνες σχήματος W έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το συνθετικό χλοοτάπητα κατά 15% πιο δροσερό από άλλα προϊόντα. Το σχήμα της ίνας W αποδίδει ένα εξαιρετικό, υψηλής ποιότητας και πολύ φυσικό προϊόν. Το νήμα σε σχήμα W είναι κατασκευασμένο από ίνα υψηλής αντοχής σε αποχρώσεις ζεστού πράσινου χρώματος. Ο συνθετικός χλοοτάπητας με αυτή την κατασκευή έχει κατασκευαστεί ειδικά για εκείν που αναζητούν εξαιρετικά φυσική εμφάνιση και υψηλή ανθεκτικότητα  

ΣΧΗΜΑ C
Οι συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες σε σχήμα C είναι και οι πιο  γνωστοί στον κλάδο των συνθετικών χλοοτάπητων. Αυτό συμβαίνει επειδή παρέχουν υψηλή ανθεκτικότητα. Το μοναδικό σχήμα ημισέληνου ενισχύει ιδανικά την ίνα του συνθετικού χλοοτάπητα βοηθώντας την να επιστρέψει στην αρχική της μορφή. Αυτή η ενσωματωμένη λειτουργία μνήμης ενισχύεται από τη χρήση των υψηλότερων βαθμών πολυμερών κάνοντας έτσι τον συνθετικό χλοοτάπητα εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα, ενώ εξακολουθεί να είναι ακόμη και δυο φορές πιο ανθεκτικός από άλλα προϊόντα στην αγορά. Επιπλέον έχει εξαιρετική σταθεροποίηση UV με 8 χρόνια εγγύηση. Αυτό σημαίνει ότι ο συνθετικός χλοοτάπητας Freedom Grass θα παραμείνει το ίδιο αναλλοίωτος για πολλά χρόνια. Το μοναδικό σχήμα C βοηθά επίσης στο να αντικατοπτρίζει την ακτινοβολία του ήλιου πράγμα που σημαίνει ότι τα νήματα αποθηκεύουν λιγότερη θερμότητα σε σχέση με τα περισσότερα άλλα συμβατικά νήματα. Το σχήμα της ίνας C εμποδίζει η φθορά του συνθετικού χλοοτάπητα από τη βαριά χρήση. Ένα μειονέκτημα όμως των ινών σχήματος C είναι η λάμψη που έχουν συγκριτικά με άλλα νήματα συνθετικών χλοοτάπητων.  

 

ΣΧΗΜΑ U
Τα χαρακτηριστικά των συνθετικών χλοοτάπητων με ίνες σε σχήμα U είναι παρόμοια με αυτών των συνθετικών χλοοτάπητων με ίνες σε σχήμα V. Αυτό το είδος σχήματος βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας της επιφάνειας του συνθετικού χλοοτάπητα καθιστώντας τον ως τον BEST PERFORMING ελεγχόμενης θερμοκρασίας συνθετικό χλοοτάπητα. Η ίνα σχήματος U είναι σχεδιασμένη να είναι ανθεκτική διατηρώντας παράλληλα την απαλότητά της. Έχει μια ικανότητα να διατηρεί το σχήμα της υπό βαριά κυκλοφορία και έχει χαμηλό ποσοστό γυαλάδας .Το σχήμα U εμφανίζεται σε πολλά από τα προϊόντα μας.
ΣΧΗΜΑ DIAMOND
Το σχήμα Diamond είναι εκπληκτικό. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες σχήματος diamond είναι οι πιο μαλακοί που υπάρχουν. Το καλύτερο μέρος της δουλειάς μας είναι όταν οι πελάτες μας βιώνουν για πρώτη φορά την εμπειρία του συνθετικού χλοοτάπητα και έρχονται σε επαφή με την μαλακή υφή του συνθετικού χλοοτάπητα με ίνες diamond. Η ενθουσιώδης αντίδραση τους μας γεμίζει ικανοποίηση. Το diamond είναι ένα από τα πιο προωθημένα νήματα υψηλής ποιότητας. Για τους συνθετικούς χλοοτάπητες με αυτό το σχήμα έχουμε λάβει τις καλύτερες κριτικές. Τα χρώματα του νήματος diamond είναι ζωηρά και τολμηρά. Η ακανόνιστη εμφάνιση των νημάτων σε σχήμα diamond το καθιστά τον ροκ σταρ της σκηνής των συνθετικών χλοοτάπητων. Επιπλέον οι συνθετικοί χλοοτάπητες που κατασκευάζονται με ίνες σε σχήμα diamond είναι σχετικά εύκολοι στην τοποθέτηση.Όσον αφορά την απόδοση του συνθετικού χλοοτάπητα σε σχήμα diamond τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Το σχήμα diamond της ίνας είναι τόσο όμορφο και ακανόνιστο που συμβάλλει στη δημιουργία μιας πολυτελούς εμφάνισης και υφής.

 

ΣΧΗΜΑ S
Ο συνθετικός χλοοτάπητας σχεδιασμένος με ίνες σε σχήμα S έχει πολύ ρεαλιστική εμφάνιση και αντοχή. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες που θα υποστούν μεσαία και έντονη ταλαιπωρία.Στη Freedom Grass θα βρείτε διαφορά είδη συνθετικού χλοοτάπητα σχεδιασμένα ειδικά για της ανάγκες και τα γούστα του κάθε πελάτη. Οι ίνες των συνθετικών χλοοταπήτων μας είναι εμπλουτισμένες με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας φίλτρα σταθεροποίησης ηλιακών ακτινών UV. Καλέστε τώρα για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας..  
 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!