Τα πλεονεκτήματα του συνθετικού χλοοτάπητα

POSTED ON Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 BY FREEDOMGRASS.GR

 

 Τα πλεονεκτήματα του συνθετικού χλοοτάπητα.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες της Freedom Grass είναι 100% οικολογικοί και απαλλαγμένοι από μόλυβδο και άλλες τοξικές ουσίες. 

Θέλετε να έχετε ένα όμορφο καταπράσινο γκαζόν στον κήπο σας, άλλα δεν έχετε χρόνο για την περιποίηση και την συντήρηση του;

Σκεφτείτε το Συνθετικό χλοοτάπητα Freedom Grass!

Με την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη του Συνθετικού χλοοτάπητα περισσότεροι  άνθρωποι επιλέγουν αυτήν την επιλογή. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες έχουν αποκτήσει μεγάλη δυναμική τα τελευταία χρόνια λόγο του μακροχρόνιου προσδόκιμου ζωής τους και του χαμηλού κόστος συντήρησης.

Εάν έχετε αποφασίσει να τοποθετήσετε συνθετικό χλοοτάπητα στο κήπο σας, διαβάσετε παρακάτω 15 λόγους γιατί να επιλέξετε συνθετικό χλοοτάπητα Freedom Grass αντί για ένα φυσικό.

Οικονομία νερού

Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν χρειάζεται πότισμα, έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα που θα δίνατε κατά την διάρκεια του χρόνου για το πότισμα του φυσικού  γκαζόν.

Χαμηλό κόστος συντήρησης.

Αν έχετε φυσικό γκαζόν στον κήπου σας θα πρέπει να διαθέσετε αρκετό χρόνο και χρήμα για την συντήρηση του. Σε αντίθεση με το φυσικό γκαζόν ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης. Τοποθετώντας συνθετικό χλοοτάπητα στο κήπο  το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την ομορφιά του.

Απόσβεση χρημάτων σε βάθος χρόνου.

Αν και χρειάζεται να επενδύσετε ένα κάλο ποσό για την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο χώρο σας, με το πέρασμα του χρόνου θα δείτε πόσα πολλά έχετε εξοικονομήσει μονό από τα έξοδα που θα είχατε για τον κηπουρό, τη συντήρηση, τα φυτό  φάρμακα, τα λιπάσματα, τα ποτίσματα κτλ.

Τέλος τα φυτό φάρμακα

Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν χρειάζεται φυτό φάρμακα.

Τέλος τα λιπάσματα

Ο συνθετικός δεν χρειάζεται λιπάσματα

Όχι πια μούχλα και λάσπη.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας αυξάνει την αξία του ακινήτου.

Είναι ιδανικός για παιδιά

Ο συνθετικός χλοοτάπητας προσφέρει ασφάλεια για τα παιδία Δεν περιέχει τοξίνες και λόγο της πυκνότητας του απορροφάει τους κραδασμούς. Είναι κατάλληλο για παιδιά που μαθαίνουν να περπατούν. Εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, θα απολαύσουν την ευχάριστη και απαλή υφή του συνθετικού χλοοτάπητα.

Τέλος οι αλλεργίες και κουνούπια.

Είναι κατάλληλο για κατοικίδια

Τοποθετώντας συνθετικό χλοοτάπητα θα έχετε ένα καθαρό χώρο χωρίς λάσπες και λακκούβες  που δημιουργούν τα κατοικίδια.

Αποστραγγίζει πολύ γρήγορα τα νερά της βροχής.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες έχουν τρύπες στη βάση έτσι  αποστραγγίζουν πολύ γρήγορα τα νερά της βροχής.

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Ο συνθετικός χλοοτάπητας της Freedom Grass είναι ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας. Και με λίγη φροντίδα, θα συνεχίζει να φαίνεται  υπέροχο για πολλά χρόνια ίσως έως και 15 χρόνια.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας – Freedom grass είναι υψηλής ποιότητας

 

Όταν επιλέξετε συνθετικό χλοοτάπητα  για τους εξωτερικούς χώρους σας, θα πρέπει να επιλέξετε συνθετικό χλοοτάπητα - Freedom grass καθώς αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον κήπο σας. Ο συνθετικός χλοοτάπητας της εταιρείας μας κατασκευάζεται σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ποιότητας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την επένδυσή σας.

Δεν μαδάει και δεν ξεθωριάζει.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν ξεθωριάζει ούτε κιτρινίζει με το χρόνο. Προστατεύεται από το υπεριώδες φως. Έτσι, θα το βρείτε πράσινο και καθαρό όλο το χρόνο.

Περισσότερο ελεύτερο χρόνο.

Όταν επενδύετε σε συνθετικό χλοοτάπητα, ο εξωτερικός χώρος σας θα έχει υπέροχη εμφάνιση και αίσθηση. Μπορείτε να περάσετε τα σαββατοκύριακα και τον ελεύθερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας αντί  να ξοδεύετε χρόνο να συντηρήσετε ένα φυσικό γκαζόν.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ!

Η Freedom Grass  είναι μια κορυφαία εταιρεία που ασχολείται με υψηλής ποιότητας συνθετικό χλοοτάπητα. Τα προϊόντα μας είναι 100% απαλλαγμένα από μόλυβδο και άλλες τοξίνες. Έχουμε μια ομάδα ειδικών που μπορούν να σας βοηθήσουν στην εγκατάσταση υψηλής ποιότητας συνθετικού χλοοτάπητα με πολύ ευκολία. Παρακολουθούμε πάντα τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνικές της βιομηχανίας. Χρησιμοποιούμε προηγμένα εργαλεία και τεχνολογία για να κάνουμε το τοπίο σας ελκυστικό και μοναδικό. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!