Επιλέγοντας το καλύτερο Ψεύτικο χλοοτάπητα για τον κήπο σας

POSTED ON Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 BY FREEDOMGRASS.GR

 

Επιλέγοντας το καλύτερο ψεύτικο χλοοτάπητα για τον κήπο σας

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικιών και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα στρέφονται στο ψεύτικο χλοοτάπητα ως εναλλακτική λύση για τον εξωτερικό χώρο λόγω της ικανότητας του ψεύτικο χλοοτάπητα να δείχνει τέλειος χωρίς την εκτεταμένη συνεχή συντήρηση ενός πραγματικού χλοοτάπητα. Ωστόσο, πριν αγοράσετε το ψεύτικό χλοοτάπητα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον όγκο του ακινήτου σας. Η επιλογή του κατάλληλου ψεύτικού χλοοτάπητα για τον κήπο σας θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι ο ψεύτικός χλοοτάπητας σας θα διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο και θα παραμείνει πλούσιος και περιποιημένος όλο το χρόνο.

Το υπόστρωμα του ψεύτικού χλοοτάπητα.

Το υπόστρωμα του ψεύτικου χλοοτάπητα είναι το μέρος του προϊόντος που συγκρατεί τις τούφες ινών στη θέση τους. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανθεκτικότητα ενός ψεύτικού χλοοτάπητα, καθώς τα πιο ανθεκτικά στηρίγματα μπορούν να αντισταθούν σε χιλιάδες λίβρες αντίστασης ανά τετραγωνική ίντσα. Υπάρχουν δύο στρώσεις στο υπόστρωμα του ψεύτικού χλοοτάπητα της FREEDOM GRASS:

1-      Tο κύριο υπόστρωμα, όπου περνούν οι λεπίδες.

2-      Tο επίστρωμα όπου είναι κολλημένο το δέσιμο τούφας. Το δέσιμο τούφας μόνο μπορεί να αντέξει έως και δέκα λίβρες δύναμης και όταν συνδυάζεται με το κύριο υπόστρωμα, ο ψεύτικός χλοοτάπητας είναι μακράν πιο ανθεκτικός στην αντοχή από το φυσικό γκαζόν.

Το βάρος της ίνας του ψεύτικού χλοοτάπητα

Ένας άλλος παράγοντας στην αντοχή του ψεύτικού χλοοτάπητα είναι το βάρος. Το βάρος  ενός ψεύτικού χλοοτάπητα αναφέρεται στο βάρος των ινών εντός του προϊόντος, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το βάρος της βάσης. Ένα μεγαλύτερο βάρος ίνας σημαίνει ένα πιο πυκνό προϊόν, το οποίο μεταφράζεται σε ένα πιο ανθεκτικό ψεύτικό χλοοτάπητα. Για έναν κήπου που αναμένετε μέτρια έως υψηλή χρήση θα πρέπει να επιλέξτε ένα ψεύτικό χλοοτάπητα με μεγαλύτερη πυκνότητα και βάρος.  Για περιοχές με ελαφρύτερη χρήση  όπως κατοικίες ή βιτρίνες , αρκεί ένας ψεύτικός χλοοτάπητας με μικρότερο βάρος.

Το ύψος της ίνας του ψεύτικού χλοοτάπητα

Η μέτρηση του μήκους της ίνας, που αναφέρεται ως το ύψος του πέλους, είναι ένας άλλος παράγοντας για το πόσο καλά θα αντέξει ο ψεύτικός χλοοτάπητάς σας σε υψηλή κίνηση. Όσο μικρότερο είναι το ύψος του πέλους του χλοοτάπητα σας, τόσο πιο ανθεκτικό θα είναι. Οι μακρύτερες ίνες του ψεύτικού χλοοτάπητα προσφέρουν πιο πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση, αλλά μπορούν να γίνουν μπερδεμένες και αντιαισθητικές εάν χρησιμοποιηθούν υπερβολικά. Είναι σημαντικό να επιτύχετε τη σωστή ισορροπία για να πετύχετε την επιθυμητή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα προϊόν που μπορεί να αντέξει την κατάλληλη κίνηση στα πόδια. Εάν περιμένετε από παιδιά, κατοικίδια ή αθλητές να χρησιμοποιούν τον ψεύτικό χλοοτάπητα σε τακτική βάση, ένα μικρότερο ύψος ίνας θα είναι πιο κατάλληλο και θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του ψεύτικού χλοοτάπητα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Freedom Grass μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τα τέλεια προϊόντα ψεύτικού χλοοτάπητα και αξεσουάρ εγκατάστασης για τον κήπο σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας ή για να λάβετε καθοδήγηση σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου ψεύτικού χλοοτάπητα για τον κήπο σας η την εγκατάσταση του ψεύτικού χλοοτάπητα, επικοινωνήστε μαζί μας:

Βρείτε μας: Ιστοσελίδα: https://www.freedomgrass.gr/

 Facebook: https://goo.gl/tSBRhN

 Pinterest: https://goo.gl/ZCUXKV

 LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/

 Twitter: https://goo.gl/HlgYn8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!