Γιατί να επιλέξετε το συνθετικό χλοοτάπητα της FREEDOM GRASS ;

POSTED ON Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022 BY FREEDOMGRASS.GR

 

 Γιατί να επιλέξετε το συνθετικό χλοοτάπητα της FREEDOM GRASS ;

 

Στη FREEDOM GRASS στην επιλογή του συνθετικού χλοοτάπητα επενδύουμε στην καινοτομία για να προσφέρουμε καλύτερα προϊόντα, πάντα πιο τολμηρά και πάντα πιο πιστά στη φύση.

ΣΗΜΕΡΑ, Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ FREEDOM GRASS ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
FREEDOM
GRASS

Από την πιστοποίηση μέχρι την μεγαλη προσοχή στην
αισθητική
 λεπτομέρεια , είμαστε απαιτητικοί για την
ποιότητα του ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ .

η FREEDOM GRASS προσφέρει συνθετικούς χλοοτάπητες σε διάφορους αποχρώσεις και τόνους του πράσινου που παίζουν διακριτικά με το φως και το χρώμα. Η σύγκριση των συνθετικών χλοοτάπητων γίνεται με βάση τριών κριτηρίων:

1-Την ανθεκτικότητα

2- Την αφή

3- Την άνεση

Η ανθεκτικότητα

Αυτή είναι η εγγύηση ότι έχετε έναν συνθετικό χλοοτάπητα ανθεκτικό στο πάτημα. Για αυτό, επεξεργαζόμαστε πολύ προσεκτικά τα χαρακτηριστικά των νημάτων και την πυκνότητα.

Η Αφή

Είναι η συγκίνηση που νιώθεις όταν πατάς στο φρεσκοκομμένο γρασίδι. Εδώ, το επίπεδό του ποικίλλει ανάλογα με το ύψος του συνθετικού χλοοτάπητα, το σχήμα και το υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του νήματος.

 Η Ανεση

Ανάλογα με την πυκνότητά του, η άνεση, η χαλάρωση και η απορρόφηση κραδασμών θα είναι πιο ευχάριστα σε κάθε βήμα.

 

ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η άριστη ποιότητα του συνθετικού χλοοτάπητα της Freedom Grass οφείλεται στην πρόοδο, στην επιλογή του υλικού και στην τεχνολογία κατασκευής που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας της FREEDOM GRASS κατασκευάζεται στο Βέλγιο από επαγγελματίες στο είδους που στόχος τους έχουν την βελτίωση των προϊόντων και την πρωτοπορία  επενδύοντας σε πρώτες ύλες και εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας,  βελτιώνοντας χρόνο με τον χρόνο τη διαδικασία κατασκευής τους για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες δεν έχουν τίποτα λιγότερο από Συνθετικό χλοοτάπητα κορυφαίας ποιότητας.

ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

 

Για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, επενδύουμε πάντα περισσότερα στην εξυπηρέτηση.

Οι έμπειροι τεχνικοί της Freedom Grass θα σας καθοδηγήσουν σωστά για να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή του συνθετικού χλοοτάπητα, δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες και λύσεις για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

               

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Το συνθετικό γκαζόν για κατοικίδια εξασφαλίζει μακροχρόνια άνεση και αντοχή στη χρήση, αντοχή σε λεκέδες και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για την αποφυγή κάθε κηλίδας και ξεθωριάσματος. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!