ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα.

Εφαρμογές Συνθετικού Γκαζόν για Κατασκευή Κήπων - Εξοχικές Κατοικίες

Εφαρμογές Συνθετικού Γκαζόν για Κατασκευή Κήπων - Εξοχικές Κατοικίες

Το συνθετικό γκαζόν της Freedom Grass είναι η ιδανική λύση για κήπους και εξοχικές κατοικίες. Δεν χρειάζεται καμία συντήρηση και απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη από το βάρος του κόστους του νερού, το κόστος της συντήρησης , το ποτιστικό σύστημα, τα φάρμακα, τα λιπάσματα κλπ.

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα σε Παιδότοπους - Παιδικούς Σταθμούς

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα σε Παιδότοπους - Παιδικούς Σταθμούς

Ο συνθετικός χλοοτάπητας για παιδικές χαρές αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και την καθημερινή ταλαιπωρία. Τα προϊόντα μας είναι ασφαλής για τα παιδία και δε περιέχουν τοξικά. Είναι υποαλλεργικός και αντιμυκητικός σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές για τα σχολεία.

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για σκύλους

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για σκύλους

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι εξαιρετικό για κατοικίδια. Είναι μη τοξικός, απλός στο καθάρισμα και εξαιρετικά ανθεκτικός.

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα σε Δημόσια Έργα

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα σε Δημόσια Έργα

Το συνθετικό γκαζόν χάρη στην υψηλή ανθεκτικότητα του, με χρόνο ζωής που ξεπερνά τα δεκαπέντε χρόνια, θεωρείται πλέον η ιδανική λύση για την κάλυψη εξωτερικών δημοσίων χώρων. Είναι κακός αγωγός της φωτιάς, πράγμα που συμβάλει στον περιορισμό τυχόν πυρκαγιάς. Είναι ιδανικό για παρτέρια σε δρόμους όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη.

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για Κατασκευή Γηπέδων Τένις

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για Κατασκευή Γηπέδων Τένις

Η επιφάνειες των γηπέδων του τένις κατασκευασμένες με συνθετικό χλοοτάπητα προσφέρουν μία συνεπή ταχύτητα του παιχνιδιού και ακρίβεια στην αναπήδηση της μπάλας. Ο τεχνητός χλοοτάπητας που χρησιμοποιούμε στα γήπεδα Τένις απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και διαθέτει πλούσια χρώματα που διαρκούν. Έχει σχεδιαστεί για αυξημένη αντοχή και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Διαθέτουμε μία ποικιλία επιλογών που προσφέρουν ένα τέλειο συνδυασμό διαρκής άνεσης και εξαιρετικής απόδοσης.

Συνθετικό γκαζόν για επαγγελματικούς χώρους

Συνθετικό γκαζόν για επαγγελματικούς χώρους

Το συνθετικό γκαζόν προσφέρει μια πλούσια ,ελκυστική ατμόσφαιρα και παρουσιάζει την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Έχει εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης και σας εξοικονομεί χρήματα από την εργασία και την συντήρηση.

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για Κατασκευή Γηπέδων Ποδοσφαίρου

Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για Κατασκευή Γηπέδων Ποδοσφαίρου

Η νέα εποχή του γηπέδου ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα είναι εδώ. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας χλοοτάπητα που προσφέρει μία ισορροπημένη λύση για ένα ευχάριστο και ασφαλές παιχνίδι για όλους τους παίκτες. Η υψηλή ποιότητα του συνθετικού χλοοτάπητα που χρησιμοποιούμε διασφαλίζει φυσική απόδοση της μπάλας μεγιστοποιώντας παράλληλα κάθε κίνηση των παικτών. Η ενισχυμένη αντοχή του συνθετικού χλοοτάπητα μας επιτρέπει την χρήση του και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Αυτός είναι ο λόγος που η κατασκευή των γηπέδων με συνθετικό χλοοτάπητα είναι η μοναδική λύση για ένα καλύτερο και ασφαλές παιχνίδι σε ένα γήπεδο διαθέσιμο κάθε στιγμή. Για το γέμισμα τους χρησιμοποιούμε άμμο χαλαζίας και κόκκους καουτσούκ για την απορρόφηση των κραδασμών κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή αναλογία των υλικών που χρησιμοποιούμε για το γέμισμα του συνθετικού χλοοτάπητα έτσι ώστε να πετύχουμε τη κατασκευή γηπέδων υψηλών προδιαγραφών. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες ποδοσφαίρου είναι τελευταίας γενιάς, ευρωπαϊκοί και πληρούν τις προδιαγραφές και έχουν όλες της απαιτούμενες πιστοποιήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Το συνθετικό γκαζόν για κατοικίδια εξασφαλίζει μακροχρόνια άνεση και αντοχή στη χρήση, αντοχή σε λεκέδες και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για την αποφυγή κάθε κηλίδας και ξεθωριάσματος. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!