Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

POSTED ON Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

  

 
Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;
  
Στις μέρες μας, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο απρόβλεπτος μπορεί να γίνει ο καιρός. Ειδικότερα σε μία χώρα όπως η Ελλάδα που καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, συναντάμε συχνά αντίξοες συνθήκες. Σε συνθήκες έντονης βροχής ή σφοδρής χιονόπτωσης ένας κήπος με τεχνητό χλοοτάπητα ο οποίος δεν έχει εγκατασταθεί σύμφωνα και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικευόμενων, μπορεί να υποστεί εξαιρετική ζημιά. Αυτό είναι ένα φαινόμενο πολύ κοινό ανάμεσα στους πελάτες μας που επέλεξαν να κάνουν την τοποθέτηση του συνθετικού γκαζόν μόνοι τους.
 
Μερικές από τις πιο συχνές απαντήσεις στα ερωτήματα των πελατών είναι οι εξής?;
 
Ο τεχνητός χλοοτάπητας ‘’παγώνει’’ στον χειμώνα;
 
Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα ο οποίος μπορεί να αντέξει από θερμοκρασίες κατάψυξης έως και θερμοκρασίες καύσωνα.
 
Επιπλέον, ο τεχνητός χλοοτάπητας δεν πρόκειται ποτέ, υπό συνθήκες ακραίου παγετού να σπάσει ή να θρυμματιστεί. Σε αντίθεση με τον φυσικό χλοοτάπητα ο οποίος λόγω της περιεκτικότητας του σε νερό, παγώνει και σπάει.
 
Κατασκευασμένος να αντέχει όλες τις καιρικές συνθήκες. Ο τεχνητός χλοοτάπητας επιτρέπει στο νερό να στραγγίζει μέσω των τρυπών αποστράγγισης που βρίσκονται ανά 10 τετραγωνικούς πόντους σε όλη την βάση του τάπητα.
 
Επιπροσθέτως, πολλές φορές μπορεί να σχηματιστεί μία λεπτή στρώση πάγου στην επιφάνεια του τεχνητού χλοοτάπητα. Το ιδανικότερο θα ήταν να μην επιχειρήσετε να αφαιρέσετε τον πάγο αλλά να τον αφήσετε να λιώσει. Έτσι, διασφαλίζεται η υγεία των ινών αλλά και της ένωσης τους με το υπόστρωμα.
 
Σε περίπτωση που χρειαστεί να απομακρύνετε το χιόνι τότε θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μία πλαστική τσουγκράνα.
 
Για περαιτέρω απορίες και διευκρινήσεις όσον αφορά την αντοχή και τον τρόπο συντήρησης του τεχνητού χλοοτάπητα κατά την διάρκεια του χειμώνα είμαστε στην διάθεση σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!