Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα σε Παιδότοπους - Παιδικούς Σταθμούς

POSTED ON Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

 

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες – Freedom grass έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες  και να παρέχουν ένα καθαρό, άνετο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

Σχεδιασμένοι ειδικά για νηπιαγωγεία, τα χαρακτηριστικά συνέπειας και ασφάλειας τα  καθιστούν  την προτιμώμενη επιλογή των αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης, παιδικών σταθμών και παιδότοπων.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες για «παιδικές χαρές» σχεδιάζονται για να παρέχουν άνεση και να ελαχιστοποιούν τους κινδύνους για τα παιδιά. Οι συνθετικοί χλοοτάπητές  πληρούν  όλα τα διεθνή πρότυπα και τις οδηγίες στον τομέα της προστασίας της υγείας και ασφάλειας. Χάρη στην ειδική κατασκευή τους τα χαρακτηριστικά απορρόφησης κραδασμών ξεπερνούν τα χαρακτηριστικά άλλων επιφανειών. Η ύπαρξη ποιοτικών χώρων παιχνιδιού παρέχει στα παιδιά ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών και εμπλουτισμένων εμπειριών σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να χαράξουν όχι μόνο σωματικές δεξιότητες αλλά και «συναισθηματικές και κοινωνικές».

 

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός ποιοτικού χώρου παιδότοπου η παιδική χαράς απαιτεί διεξοδική διαβούλευση, συζήτηση και παρατήρηση από όλους εκείνους που συμμετέχουν  στο έργο. Η Freedom grass συνεργάζεται στενά με τους  ιδιοκτήτες, ακούγοντας με προσοχή τις ιδέες  και τις ανάγκες τους, προτείνοντας έτσι τα κατάλληλα προϊόντα και ιδανικές λύσεις  για κάθε χώρο.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας για παιδικές χαρές αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και την καθημερινή ταλαιπωρία. Τα προϊόντα μας είναι ασφαλής για τα παιδία και δε περιέχουν τοξικά. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες μας είναι μαλακοί, έχουν υψηλή πυκνότητα, πράγμα που τους κάνει να είναι ασφαλής για τα παιδία. Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε παιδικές χαρές και παιδότοπους είναι η λογική εναλλακτική λύση για τις οργανικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις και να φιλοξενήσουν έντομα. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες αποστραγγίζουν πολύ γρήγορα τα νερά της βροχής, έτσι ο κήπος θα είναι πάντα πράσινος, καθαρός χωρίς έντομα και λάσπες και  μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Η νέα γενιά των συνθετικών χλοοτάπητων είναι απίστευτα ζωντανή και σχεδόν χωρίς συντήρηση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!