Εφαρμογές Συνθετικού Χλοοτάπητα για σκύλους

POSTED ON Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 BY FREEDOMGRASS.GR

 

Συνθετικός χλοοτάπητας για σκύλους

Φιλικό προς κατοικίδια

Ο συνθετικός χλοοτάπητας  είναι εξαιρετικό για κατοικίδια. Είναι μη τοξικός, απλός στο καθάρισμα και εξαιρετικά ανθεκτικός. 

www.freedomgrass.gr/content/48/synthetiko-gkazon-gia-skyloys

Μεγάλη ανθεκτικότητα

Ο συνθετικός χλοοτάπητας μας δεν θα αποχρωματιστεί ή θα λερωθεί από τη χρήση και αντέχει ακόμη και στα πιο σκληρά κατοικίδια.

Όχι λάσπες και βρομιές

Τα λασπωμένα πόδια, τα βρώμικα κατοικίδια, το σκάψιμο στην αυλή και το νεκρό γρασίδι είναι παλιά νέα. Απολαύστε ξανά την αυλή σας.www.freedomgrass.gr/content/192/peite-antio-sti-laspi-me-synthetiko-xlootapitafreedom-grass- 

Eco Smart

Τοποθετώντας συνθετικό χλοοτάπητα στο κήπου η στην αυλή σας θα  εξοικονομείται χρήματα που θα δίνατε για συντήρηση, το πότισμα, φυτοφάρμακα ή λιπάσματα για το φυσικό γκαζόν. Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν τα χρειάζεται όλα αυτά.

 Διαπερατή αποστράγγιση

Τα ούρα των κατοικίδιων στραγγίζουν αμέσως και το γρασίδι δεν μυρίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!