Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

POSTED ON Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 BY FREEDOMGRASS.GR

 

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; 

Είναι το συνθετικό γκαζόν καλή ιδέα?

Όπως οι ιδιοκτήτες γατών ξέρουν ότι δεν μπορούν να κρατούν φυτά στο σπίτι έτσι και οι ιδιοκτήτες σκύλων γνωρίζουν ότι το γρασίδι τους δεν θα είναι ποτέ πράσινο – εκτός αν είναι συνθετικό. Εκτός από τις εποχιακές και διάφορες προκλήσεις της ανάπτυξης και διατήρησης ενός πλούσιου φυσικού γκαζόν, τα σκυλιά παρουσιάζουν μια πρόσθετη πρόκληση.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί οι ιδιοκτήτες σκύλων επιλέγουν να αντικαταστήσουν τους χλοοτάπητες τους με συνθετικό γκαζόν και πώς αυτή η ιδέα είναι η απάντηση σε όλα τα ζητήματα σας.

Το σκάψιμο:Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου γνωρίζει ότι στα σκυλιά αρέσει να σκάψουν τον κήπο. Από το σκάψιμο δημιουργούνται φαλακρές κηλίδες με συνέπειες την δημιουργία λάσπης και βρομιάς η οποία θα μεταφερθεί από τα σκυλιά και μέσα στο σπίτι. Τοποθετώντας Συνθετικό γκαζόν δίνετε τέλος σε όλη αυτή τη ταλαιπωρία. Το συνθετικό γκαζόν όχι μόνο θα παραμείνει πράσινο όλο το χρόνο αλλά θα δώσει τέλος στις βρομιές και στις λάσπες που δημιουργούνται από τις λακκούβες που δημιουργούν τα σκυλιά με το σκάψιμο.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Συνθετικό γκαζόν θα είναι μια πρόσθετη ταλαιπωρία για αυτούς όταν τα σκυλιά θα αρχίζουν να το χρησιμοποιούν ως το προσωπικό τους "μπάνιο". Το Συνθετικό γκαζόν καθαρίζει καλύτερα από τον φυσικό χλοοτάπητα. Με το “καλύτερο” εννοούμε ότι η ινές του συνθετικού γκαζόν δεν υποφέρουν από αραίωση ή κιτρίνισμα λόγω συνεπούς χρήσης. Επειδή το γκαζόν είναι συνθετικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα για να εξαλείψετε τις οσμές χωρίς να σκοτώσετε το γκαζόν σας στη διαδικασία.http://www.freedomgrass.gr/sixnes-erotisis-sinthetiko-gazon/

Ούρα σκύλου: Ακόμη χειρότερο για το φυσικό γκαζόν σας είναι τα ούρα του σκύλου. Σε αντίθεση με τα κόπρανα που είναι δύσοσμα στη χειρότερη περίπτωση, τα ούρα των σκύλων είναι υψηλά σε άζωτο και μπορεί να συρρικνώνουν το φυσικό γρασίδι μόνιμα, καίγοντας τις ρίζες και δημιουργώντας νεκρά σημεία.Το συνθετικό γκαζόν δεν καίγεται και ξεπλένετε πολύ εύκολα.

Παράσιτα: Το συνθετικό γκαζόν δεν προσελκύει τα παράσιτα. Με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο κήπο σας δίνετε επίσης τέλος στα παράσιτα, ψύλλους, κουνούπια, και  φίδια, απαλλάσσοντας εσάς και τα ζώα σας από αυτά. Το καλοκαίρι θα είναι για σας μια ατελείωτη ανέμελη διασκέδαση χωρίς έννοιες κάνοντας την ζωή σας πολλή πιο εύκολη.

Τι είδους συνθετικό γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά;

Όταν πρόκειται για συνθετικό γκαζόν για σκυλιά, υπάρχουν μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να θυμάστε.

Το προϊόν πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υλικό πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου και να έχει σχεδιαστεί με εξειδικευμένο στυλ στήριξης για να μεγιστοποιηθεί η ικανότητα αποστράγγισης. Οι περισσότεροι συνθετικοί χλοοτάπητες ενσωματώνουν επίσης αντιμικροβιακούς παράγοντες στη φόρμουλά τους για να αποτρέψουν την ανάπτυξη τοξινών και να εξουδετερώσουν τις οσμές. Το συνθετικό γκαζόν που χρησιμοποιείται για σκύλους στερείται επίσης πλήρωσης και αερίζεται καλά. Το συνθετικό γκαζόν για τα σκυλιά προσφερεί την ασφάλεια, την εύκολη αποστράγγιση, την εύκολη καθαριότητα του υλικού και την εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Το συνθετικό γκαζόν έχει μαλακές και γερές ίνες

Θα διαπιστώσετε ότι το συνθετικό γκαζόν της Freedom Grass είναι μαλακό κάτω από τα πόδια του κουταβιού σας, καθιστώντας το πολύ άνετο στη χρήση. Το συνθετικό γκαζόν Freedom Grass είναι εντελώς διαπερατό από τα ούρα, χάρη στην ύπαρξη ελαστικού με τρύπες αποστράγγισης στη βάση.

Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει μεγάλη ευελιξία.

Η Freedom grass προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλής συντήρησης για κάθε κατοικία. Το συνθετικό γκαζόν για κατοικίδια εξασφαλίζει μακροχρόνια άνεση και αντοχή στη χρήση, αντοχή σε λεκέδες και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για την αποφυγή κάθε κηλίδας και ξεθωριάσματος. Η Freedom grass με την μεγάλη γκάμα προϊόντων παρέχει πραγματικές λύσεις σε καθημερινές προκλήσεις για κάθε κήπο. Όταν επιλέγετε τον σωστό συνθετικό γκαζόν για το κατοικίδιο υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν, όπως το μέγεθος του κατοικίδιού, το μέγεθος του εξωτερικού χώρου, και ο χρόνος που περνάει το κατοικίδιο σας σε αυτόν. Η έμπειρη ομάδα σχεδιασμού μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να επιλέξετε τον κατάλληλο συνθετικό γκαζόν βάση των απαιτήσεων και των αναγκών σας. Η τοποθέτηση συνθετικού γκαζόν στον κήπο σας έχει πολλά πλεονεκτήματα, από χαμηλή συντήρηση έως και μειωμένους λογαριασμούς νερού. Παρέχει ταυτόχρονα στο κατοικίδιο σας έναν ασφαλή και άνετο χώρο.

Τα πλεονεκτήματα του συνθετικού γκαζόν για τα σκυλιά.

1- Καθαρό και πράσινο όλο το χρόνο.

2- Έρχεται σε διαφορετικά μεγέθη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας

3- Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρηση. 

4- Έλεγχος οσμών και ανθεκτικότητα στους λεκέδες

5- Εύκολο καθάρισμα

6- Δεν χρειάζεται πότισμα, κούρεμα

7- Καθαρό περιβάλλον χωρίς λακκούβες και λάσπες

8- Ασφάλεια στο παιχνίδι των κατοικίδιων

9- Βέλτιστη αποστράγγιση 60/ltr/m2.

10- Τέρμα τα έντομα και παράσιτα (ψύλλοι, τσιμπούρια).

11- 100% οικολογικό, 8 χρόνια εγγύηση.

12- Ευρωπαϊκός συνθετικός χλοοτάπητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!