Συνθετικός χλοοτάπητας και το σχήμα της ΙΝΑΣ

POSTED ON Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 BY FREEDOMGRASS.GR

 

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΑΣ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα σχήματα των ίνων των συνθετικών χλοοταπήτων. Τα σχήματα  της ίνας επηρεάζουν σίγουρα την ανθεκτικότητα, τη λάμψη και την απαλότητα του συνθετικού χλοοτάπητα. Οι άνθρωποι γενικά θέλουν ο συνθετικός χλοοτάπητας να είναι ανθεκτικός και χωρίς ιδιαίτερη λάμψη. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν την αγορά ενός συνθετικού χλοοτάπητα που φαίνεται πολύ λαμπερό. Πρέπει να ξέρουμε όμως ότι η γυαλάδα του συνθετικού χλοοτάπητα επηρεάζεται γενικά από το σχήμα και το πλάτος της ίνας.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ -W

Αυτό το είδος σχήματος της ίνας εμφανίζεται στην πιο δημοφιλή σειρά του συνθετικών χλοοταπήτων μας. Η καμπύλη της ίνας “w” λειτουργεί σαν ένα στρώμα μνήμης αφρού για το συνθετικό χλοοτάπητα. Μόλις περπατήσετε, δεν θα υπάρχει ίχνος πατημασιών, καθώς αυτό το σχήμα λεπίδας θα επιστρέψει στην κανονική του κατάσταση.

Λόγω της ικανότητάς του να διαχέει το φως του ήλιου, ο συνθετικός χλοοτάπητας με ινες σχήματος W δεν συγκρατεί την ίδια ποσότητα ηλιακής θερμότητας σε σύγκριση με τους άλλους τύπους συνθετικού χλοοτάπητα. Μέσω αυστηρών ελέγχων, έχουμε δει ότι οι ίνες σχήματος W έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το συνθετικό χλοοτάπητα κατά 15 % πιο δροσερό από άλλα προϊόντα χλοοτάπητα..

Το σχήμα W αποδίδει ένα εξαιρετικό, υψηλής ποιότητας και πολύ φυσικό προϊόν που είναι εξαιρετικά πλούσιο. Το νήμα σε σχήμα W είναι κατασκευασμένο από ίνα υψηλής αντοχής σε αποχρώσεις ζεστού πράσινου χρώματος .Ο συνθετικός χλοοτάπητας με νήματα σε σχήμα W έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον πελάτη που θέλει μια εξαιρετικά φυσική εμφάνιση και προτιμά την ανθεκτικότητα.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ -C


Οι συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες σχήματος C είναι και οι πιο διαδεδομένοι στο κλάδο των συνθετικών χλοοταπήτων. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι και μερικά από τα πιο ανθεκτικά. Το μοναδικό σχήμα ημισελήνου ενισχύει φυσικά την ίνα του συνθετικού χλοοτάπητα, βοηθώντας την να επιστρέψει στην αρχική της μορφή με το πέρασμα του χρόνου. Αυτή η ενσωματωμένη λειτουργία μνήμης ενισχύεται από τη χρήση των υψηλότερων βαθμών πολυμερών. Αυτό κάνει το συνθετικό χλοοτάπητα εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα, ενώ εξακολουθεί να είναι μέχρι και διπλάσια ανθεκτικότερο από άλλα προϊόντα στην αγορά.

Όπως θα περίμενε κανείς, έχει επίσης εξαιρετική σταθεροποίηση UV με 10 χρόνια εγγύηση κατασκευής. Αυτό σημαίνει ότι ο συνθετικός χλοοτάπητας Freedom Grass θα παραμείνει το ίδιο για χρόνια. Το μοναδικό σχήμα C βοηθά επίσης στο να αντικατοπτρίζει την ακτινοβολία του ήλιου που σημαίνει ότι τα νήματα αποθηκεύουν λιγότερη θερμότητα σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα συμβατικά νήματα. Τα πτερύγια σχήματος C εμποδίζουν επίσης τη φθορά του συνθετικού χλοοτάπητα από τη βαριά χρήση. Ένα από τα μειονεκτήματα των ίνων σχήματος-C είναι ότι έχουν περισσότερη λάμψη από τα άλλα νήματα συνθετικών χλοοταπήτων. Αυτό τους καθιστά λίγο λιγότερο ιδανικοί για μεγάλες επιφάνειες με πολύ ήλιο και πιο ιδανικους για αυλές.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ – U

Τα χαρακτηριστικά των συνθετικών χλοοταπήτων με ίνες σε σχήμα «U» και τα πρόσθετα πολυμερούς, είναι παρόμοια με αυτών τον συνθετικών χλοοταπήτων με ίνες σε σχήμα V. Αυτό το είδος σχήματος βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας της επιφάνειας του συνθετικού χλοοτάπητα καθιστώντας το BEST PERFORMING ελεγχόμενης θερμοκρασίας συνθετικό χλοοτάπητα.

Η ίνα σχήματος U είναι σχεδιασμένη να είναι ανθεκτική, διατηρώντας παράλληλα την απαλότητα της. Έχει μια σταθερή ικανότητα να διατηρεί το σχήμα της υπό βαριά κυκλοφορία, και έχει χαμηλή ποσότητα γυαλάδας. Το σχήμα U εμφανίζεται σε πολλά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ – DIAMOND

 Το σχήμα Diamond είναι εκπληκτικό!. Οι συνθετικοί χλοοτάπητές με ίνες σχήματος Diamond είναι οι πιο μαλακοί που έχουμε βάλει ποτέ στα χέρια μας χρώματα. Το καλύτερο μέρος της δουλειάς μας είναι όταν αφήνουμε τους ανθρώπους που δεν έχουν βιώσει ποτέ την εμπειρία του συνθετικού χλοοτάπητα να δουν και να αγγίξουν ένα συνθετικό χλοοτάπητα με νήματα διαμαντιού. Είναι πάντοτε εκπληκτική η αντίδραση τους. Το Diamond είναι ένα από τα τέσσερα πιο προωθημένα νήματα υψηλής ποιότητας. Για τους συνθετικούς χλοοτάπητες με αυτό το σχήμα, έχουμε λάβει πολύ καλά σχόλια από τους πελάτες.Οι άνθρωποι αγαπούν το χρώμα τους.

Στην πραγματικότητα, έχουμε δύο διαφορετικά σχέδια χρώματος: πράσινο ασβέστη και ελιάς σε δύο τόνους. Αυτό που και οι δύο έχουν κοινό όμως, είναι λαμπρότητα. Τα χρώματα του σχήματος Diamond είναι ταυτόχρονα φρέσκα και τολμηρά, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν μια χλιαρότητα. Η πλήρης, ακανόνιστη εμφάνιση των νημάτων σε σχήμα διαμαντιού το καθιστά το ροκ σταρ της σκηνής των συνθετικών χλοοταπήτων. Επιπλέον, οι συνθετικοί χλοοτάπητες που κατασκευάζονται με ίνες σε σχήμα διαμαντιού είναι σχετικά εύκολοι στη ραφή και δεν απαιτούν την ίδια θέση τοποθέτησης.

Όσον αφορά την απόδοση του συνθετικού χλοοτάπητα σε σχήμα Diamond?

Το διευρυμένο κέντρο κάθε ίνας βελτιώνει την απόδοση.Το σχήμα Diamond της ίνας είναι τόσο ωραίο, λεπτό, και ακανόνιστο που συμβάλλει στη δημιουργία μιας πολυτελούς εμφάνισης και υφής . Το αποτέλεσμα είναι το συνθετικό γκαζόν να φαίνεται πολύ αληθινό.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ – S

Ο συνθετικός χλοοτάπητας σχεδιασμένος με ίνες σε σχήμα S έχει πολύ ρεαλιστική εμφάνιση και αντοχή. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες που θα υποστούν μεσαία και έντονη ταλαιπωρία.

Στη Freedom Grass θα βρείτε διαφορά είδη συνθετικού χλοοτάπητα σχεδιασμένα ειδικά για της ανάγκες και τα γούστα του κάθε πελάτη. Οι ίνες των συνθετικών χλοοταπήτων μας είναι εμπλουτισμένες με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας φίλτρα σταθεροποίησης ηλιακών ακτινών UV.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες μας έχουν 10 χρόνια εγγύηση κατασκευής. Καλέστε τώρα για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Eιναι το συνθετικό γκαζόν καλή [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!