Ψεύτικο γκαζόν για επαγγελματικές ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις

POSTED ON Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

 

Ψεύτικο γκαζόν για επαγγελματικές ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις.

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα το ψεύτικο γκαζόν για επαγγελματική χρήση γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συνειδητοποιούν τη σημασία της ύπαρξης ενός ελκυστικού τοπίου που περιβάλλει την επαγγελματική ιδιοκτησία τους. Αυτό που πολλοί άλλοι ιδιοκτήτες δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει είναι πως η βελτίωση της αισθητικής της επαγγελματικής τους ιδιοκτησίας θα αυξήσει την αξία της.

Ενώ η αυξανόμενη δημοτικότητα των επαγγελματικών εφαρμογών για ψεύτικο γκαζόν είναι σχετικά νέα, η χρήση του για αθλητικούς σκοπούς ,όπως γήπεδα ποδοσφαίρου ,τένις είναι καθιερωμένη πρακτική.

Γιατί να τοποθετήσω ψεύτικο γκαζόν στην επιχείρηση μου?

 Η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου μιας επιχείρησης με ψεύτικο γκαζόν έχει πολλά πλεονεκτήματα: https://www.youtube.com/watch?v=AtVRmdjcg5I

1-Το ψεύτικο γκαζόν προσφέρει μια πλούσια ,ελκυστική ατμόσφαιρα και παρουσιάζει την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

2-Έχει εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης και σας εξοικονομεί χρήματα από την εργασία και την συντήρηση.

3-Ενώ το φυσικό γκαζόν είναι αναμφισβήτητα όμορφο, η ποσότητα του νερού που απαιτείται για την φροντίδα και συντήρηση είναι απαγορευτική. Όταν υπολογίζουμε το, κόστος της εργασίας ,νερού ,προμήθειες όπως φυτοφάρμακα λιπάσματα, σπόροι, εργαλεία όπως η χορτοκοπτικές, καύσιμα κτλ. τότε καταλαβαίνουμε πόσο δαπανηρή είναι η συντήρηση του.

4-Δεν χρειάζεται νερό, συντήρηση και χημικά προϊόντα που μολύνουν το περιβάλλον. Επίσης οι περίοδοι ξηρασίας δεν θα μας στερήσουν ποτέ την ομορφιά του τοπίου μας , θα διαρκέσει πάνω από μια δεκαετία και μόνο η εξοικονόμηση νερού θα δώσει αξία στην επένδυσή σας.

Ποιοτικα προϊόντα και επαγγελματική τοποθέτηση.

 Στην εταιρεία Freedom Grass ειδικευόμαστε στη πώληση και στην εγκατάσταση του ψεύτικου γκαζόν. Προμηθεύουμε μόνο προϊόντα ποιοτικά και κατασκευασμένα στην Ευρώπη με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους σχεδίασης της Freedom Grass σήμερα για μια δωρεάν συμβουλή και μάθετε πως μπορείτε να ενισχύσετε την εικόνα και την αξία της επιχείρησης σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!