ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΓΚΑΖΟΝ

POSTED ON Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

 

Τοποθέτηση Συνθετικού Γκαζόν.

Μπορώ να τοποθετήσω μόνος μου το Συνθετικό γκαζόν?

Μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο πολλά άρθρα και Video από διάφορους ιστοτόπους σχετικά με τις οδηγίες τοποθέτησης Συνθετικού χλοοτάπητα https://www.youtube.com/watch?v=Xne8r57O9tQ

Φαίνεται σαν να είναι μια αρκετά εύκολη εργασία. Σαν να στρώνουμε ένα χαλί. Ωστόσο, υπάρχουν δυο χρήσιμοι παράγοντες εδώ :

- Το Συνθετικο Γκαζόν βγαίνει σε πολλά είδη και η ποιότητα του διαφέρει σημαντικά από κατασκευαστή σε κατασκευαστή.

- Ο,τι εσείς επιλέξετε επηρεάζει άμεσα την εμφάνιση και την μακροζωία του Συνθετικού Γκαζόν.

- Η ποιότητα της εγκατάστασης του Συνθετικού γκαζόν επηρεάζει επίσης την καλή του εμφάνιση και την μακροζωία του.

Η εγκατάσταση του Συνθετικού γκαζόν δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Εάν δεν αφιερώσετε χρόνο για να προετοιμάσετε σωστά το έδαφος δεν θα έχετε τα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα που περιμένετε.

Η εγκατάσταση συνθετικού γκαζόν απαιτεί ειδικά εργαλεία και υλικά τοποθέτησης.

Εργαλεία τοποθέτησης συνθετικού γκαζόν :

- Μετροταινία

Θα χρειαστείτε μια απλή μετροταινία για να μετρήσετε την περιοχή στην οποία θα τοποθετήσετε το Συνθετικο γκαζόν.

Σας συνιστούμε να προσθέσετε 12 με 15 ίντσες στις μετρήσεις σας για να εξασφαλίσετε αρκετά συνθετικο γκαζόν .Είναι πολύ πιο εύκολο να κόψετε Συνθετικο γκαζόν στις διατάσεις σας από’, τι να προσθέσετε.

- Φτυάρι

- Πατητήρι (η μια επίπεδη ξύλινη σανίδα)

- Σφυρί

- Σκληρή Σκούπα

- Μαχαίρι για το κόψιμο του Συνθετικού Γκαζόν

- Σπάτουλα οδοντωτή για να απλώστε την κολλά

- Γάντια

Υλικά τοποθέτησης συνθετικού γκαζόν :

1. Γεωύφασμα μαύρο εδαφοκάλυψης.

2. Καρφιά

3. Κολλά πολυουρεθανική δυο συστατικών

4. Ταινία συγκόλλησης Αμμο μπετού (οικοδομής)

5. Αμμο μπετού (οικοδομής)

Προετοιμασία του χώρου για την τοποθέτηση του Συνθετικού χλοοτάπητα.

- Αφαιρέστε το υπάρχον Συνθετικό γκαζόν

 Χρησιμοποιώντας ένα φτυάρι αφαιρέστε το υπάρχον γκαζόν χωρίς να σκάψετε το έδαφος.

 

 

 

- Προστατέψετε το συνθετικό γκαζόν από τα ζιζάνια

Προκειμένου να αποφευχθεί η ανάπτυξη των ζιζάνιων κάτω από τον συνθετικο γκαζόν τοποθετήστε πάνω από το καθαρισμένο χώμα το γεωύφασμα εδαφοκάλυψης. Κόψτε το γεωύφασμα με το μαχαίρι στο σχήμα του χώρου.

 

 

 - Εφαρμόστε την άμμο.

 Εφαρμοστέ ενα συμπαγή στρώμα Αμού 2- 3 cm πάνω από το γεωυφασμα εδαφοκαλυψης. Δημιουργήστε μια επίπεδη και σταθερή επιφάνεια δίνοντας μια κλίση 1% για την αποστράγγιση του νερού. Αυτό το στρώμα θα σας παρέχει μια σταθερή, καλά αποστραγγιστική επιφάνεια για το Συνθετικό γκαζόν. Εξομαλύνεται την επιφάνεια χρησιμοποιώντας (αν δεν έχετε πατητήρι) μια ξύλινη επίπεδη σανίδα. https://www.youtube.com/watch?v=Ea989PsQqJA

 - Τοποθετήστε το Συνθετικό γκαζόν.

Τοποθετήστε το συνθετικο γκαζόν πάνω στην επίπεδη επιφάνεια. Κόψτε το Συνθετικό γκαζόν στο σχήμα του χώρου εφαρμόζοντάς το καλά για να κάλυψη πλήρως την επιθυμητή περιοχή.

 

 

- Κολλήστε το συνθετικό γκαζόν.

Όταν για να καλύψουμε το χώρο χρησιμοποιούμε περισσότερα από ένα κομμάτι, τότε τα κομμάτια θα πρέπει να κολληθούν μεταξύ τους. Τα κομμάτια κολλιούνται με κολλά πολυουρεθανικη δυο συστατικών και ταινία συγκόλλησης.

https://www.youtube.com/watch?v=6tPuwqif0j0

 

 

 

 

- Καρφώστε το συνθετικό γκαζόν στο έδαφος .

 Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι το Συνθετικό γκαζόν έχει κοπεί και τοποθετηθεί σωστά .Ξεκινήστε ασφαλίζοντας κάθε γωνία και στη συνέχεια κατά μήκος κάθε άκρης.

Βουρτσίστε καλά το συνθετικο γκαζόν με την σκληρή βούρτσα.

 

 

 

 

- Συγχαρητήρια τελειώσατε !!!

Όταν πρόκειται για τοποθέτηση συνθετικού γκαζόν δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος.

Στην καλύτερη περίπτωση αυτά τα βήματα μου περιγράψαμε περιλαμβάνουν αφθονία χρονοβόρων γονατιστών εργασιών και επιπλέων έξοδα για αγορά και ενοικίαση εργαλείων.

Η αντικατάσταση του φυσικού γκαζόν με συνθετικο γκαζόν είναι μια σημαντική επένδυση για σας. Μόνο επιλέγοντας το σωστό προϊόν και την σωστή επαγγελματική τοποθέτηση μπορείτε να εξασφαλίσετε την μέγιστη απόδοση της επένδυσης σας.

Υπάρχει και εύκολος τρόπος !!!

Αφήστε την Freedom Grass να κάνει την τοποθέτηση του συνθετικού γκαζόν για σας. Έχουμε πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας τοποθέτησης συνθετικού γκαζόν σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρία Freedom Grass σας παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες εγκατάστασης συνθετικού γκαζόν οι οποίες εκτελούνται από εξειδικευμένους υπάλληλους .

Κάθε ιδιοκτησία έχει τις δικές τις προκλήσεις και εμείς είμαστε πλήρης προετοιμασμένοι να τις αντιμετωπίσουμε. Διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και είμαστε αποτελεσματική, γρήγορη χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα. www.freedomgrass.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!