ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά Με Το Συνθετικό Γκαζόν

Με το συνθετικό χλοοτάπητα λύνετε τα χέρια σας, σταματάτε πλέον να σπαταλάτε χρήματα, νερό και κυρίως χρόνο. Ο συνθετικός χλοοτάπητας σας προσφέρει την εικόνα που αναζητάτε καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, όλες τις εποχές και παντώς καιρού.

Το συνθετικό γκαζόν δεν χρειάζεται κανένα είδος συντήρησης, καθόλου λίπασμα, και καθόλου πότισμα.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες τελικά είναι μία επένδυση που γίνεται μία φορά και σας ανταποδίδει σε οικονομία στο νερό, ελάχιστο κόστος συντήρησης και βέβαια έχετε ένα φανταστικό και φυσικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου για πολλά συνεχή έτη.

Τοποθετώντας συνθετικό γκαζόν μειώνετε την αλόγιστη σπατάλη των χρημάτων σας για τη συντήρηση του φυσικού χόρτου καθώς και του νερού.

Επιπλέον αποφεύγετε τη χρήση των βλαβερών λιπασμάτων και χημικών που χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση του φυσικού χόρτου.

Επίσης, είναι σημαντικό να επισημάνουμε εδώ ότι η χρήση συνθετικού γκαζόν έχει εξοικονομήσει εκατομμύρια λίτρα σε νερό πόσιμο ανά το κόσμο.

Είναι ένα προϊόν ναι μεν πιο ακριβό από το φυσικό γκαζόν αλλά η απόσβεση του συνθετικού γκαζόν γίνεται μέσα σε ένα χρόνο και η διάρκεια ζωής του συνθετικού γκαζόν είναι διπλή και τριπλή από του φυσικού γκαζόν.

Έχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες που έχουν οι κήποι προφέροντας ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα .

Ένας εκπρόσωπος της Freedom grass μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό τύπο συνθετικού χλοοτάπητα για σας.

Διαθέτουμε διαφορά είδη συνθετικού χλοοτάπητα τα οποία διαφέρουν από το βάρος της ίνας ,πυκνότητα ,ύψος του πέλους ,απόχρωση ,απλότητα, διάφορες ποιότητες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη.

Η αποστράγγιση είναι πολύ παρόμοια με το φυσικό γκαζόν.

Το συνθετικό γκαζόν έχει διάτρητες τρύπες στην βάση του που επιτρέπουν την αποστράγγιση του νερού.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες έχουν δυνατότητα αποστράγγισης 60 liter/min/100cm2 .

Διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο το οποίο αναλαμβάνει την τοποθέτηση του συνθετικού γκαζόν, μετά από συνεννόηση.

Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην προετοιμασία του χώρου πριν τοποθετηθεί το συνθετικό γκαζόν για να έχουμε τέλεια αποτελέσματα.

Η Διαδικασία έχει ως εξής:

• Καθαρισμός του χώρου από το υπάρχων φυσικό γκαζόν ή χόρτα.

• Τοποθέτηση γεω-υφάσματος για να μην επιτρέψουμε την ανάπτυξη χόρτων.

• Στρώσιμο 20 μμ (ή και πιο πολύ εάν χρειαστεί) άμμο μπετόν για την αποφυγή λάσπης και την δημιουργία μιας επίπεδης επιφάνειας για την τοποθέτηση του συνθετικού γκαζόν.

• Τοποθέτηση συνθετικού γκαζόν.

• Ένωση των κομματιών με ταινία συγκόλλησης και κολλά πολυουρεθανικη δυο συστατικών όταν η επιφάνεια είναι μεγαλύτερη από 4m .

• Βούρτσισμα.

Κανένα απολύτως πρόβλημα, απεναντίας είναι το ιδανικό δάπεδο για τους τετράποδους φίλους μας.

Το συνθετικό γκαζόν είναι υποαλλεργικό, έχει ισχυρή αντοχή και δεν μαζεύει σκνίπες οι οποίες φωλιάζουν στο φυσικό γκαζόν και μεταφέρουν το καλααζάρ.

Αποτρέπει τα κατοικία σας να σκάβουν και να ανοίγουν λάκκους σε διάφορα σημεία του κήπου σας.

Η συντήρηση του συνθετικού γκαζόν είναι μια παρα πολύ εύκολη υπόθεση.

• Περιστασιακά το συνθετικό γκαζόν μπορεί να μαζεύει φύλλα ή αλλά σκουπίδια. Αφαιρέστε τα φύλλα ή τα σκουπίδια τακτικά με μια τσουγκράνα η με ένα φυσητήρα φύλλων. Η οργανική ύλη και τα σκουπίδια μπορεί να επηρεάζουν την αποστράγγιση.

• Αφαιρέστε τους λεκέδες. Οι λεκέδες μπορούν να αφαιρεθούν με πράσινο σαπούνι και νερό. Τρίψτε το σημείο με πράσινο σαπούνι και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Όχι. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες μας έχουν ενσωματωμένη UV αναστολείς οι οποίοι έχουν αναμειχθεί με την ρητίνη της ίνας.

Το συνθετικό γκαζόν μας κατασκευάζεται στην Ολλανδία και στο Βέλγιο με κορυφαίας ποιότητας υλικά σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές (Meets DIN 53387 Standard).

Οι συνθετικοί μας τάπητες έχουν 8 χρονιά εργοστασιακή εγγύηση αλλά με την σωστή χρήση τους η διάρκεια ζωής τους φτάνει πάνω από 15 χρόνια.

Τα σκυλιά αγαπούν το γκαζόν μας, νομίζουν ότι είναι πραγματικό! Τα περιττώματα των σκύλων και άλλων ζώων δεν αποτελούν πρόβλημα, δεδομένου ότι ξεπλένονται μέσα από τις τρύπες αποστράγγισης του συνθετικόυ γκαζόν και του συστήματος αποστράγγισης. Στερεά απόβλητα καθαρίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως στο φυσικό γκαζόν.

Το συνθετικό γκαζόν της Freedom grass δεν λεκιάζει. Το συνθετικό γκαζόν έχει εγκατασταθεί σε εκατοντάδες οικίες και εμπορικά κέντρα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και σχεδόν αδύνατο να σκιστεί από κατοικίδια ζώα λόγω της διπλής επικαλυμμένης υποστήριξης των κάτω υποστρωμάτων του.

Για ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!