ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W

POSTED ON Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

 

Οι συνθετικόι χλοοτάπητες με ίνες ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W είναι η νέα γενιά των συνθετικών χλοοτάπητων.

Συνθετικός χλοοτάπητας – HEAVEN 40 mm με ίνες ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W

Ο συνθετικό χλοοτάπητας – HEAVEN έχει τέλεια εμφάνιση, πολύ κόντα στο φυσικό.Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν για το κήπο τους ένα συνθετικό χλοοτάπητα με εμφάνιση ενός φρεσκοκουρεμένου γρασιδιού.Ο συνθετικόW χλοοτάπητας -HEAVEN έχει μεγάλη αντοχή στη καθημερινή χρήση.Έχει τέλειο χρώμα με δύο αποχρώσεις του πράσινου και σγουρή ινα σε δυο αποχρώσεις του καφέ και του πράσινου. Οι ίνες του συνθετικού χλοοτάπητα – HEAVEN έχουν Σχημα – W.

Αυτή η μοναδική τεχνολογία πάει την ρεαλιστική εμφάνιση των συνθετικών χλοοτάπητων με ίνες σχήματος -W σε ένα νέο επίπεδο. Η ανθεκτική δομή της ίνας κάνει αυτό το εξαιρετικά έξυπνο συνθετικό χλοοτάπητα όχι μόνο να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετεί πολύ καλά σε περιοχές ταλαιπωρίας και συχνής χρήσης.

Λόγο των χαρακτηριστικών διάχυσης του φωτός ο συνθετικός χλοοτάπητας με τεχνολογία της ίνας ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W δεν συγκρατεί την ίδια θερμική ενεργεία. Σε σύγκριση με άλλους συνθετικούς χλοοτάπητες γεγονός που εμποδίζει την υπερθέρμανση του στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Μια σειρά δοκιμών σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον έδειξαν ότι οι συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες ΣΧΗΜΑΤΟΣ-W είναι πιο δροσεροί από οποιοδήποτε άλλο συνθετικό χλοοτάπητα στην αγορά.

Η εταιρεία Freedom Grass φροντίζει για περιβαλλοντικά ζητήματα και προμηθεύει μόνο προϊόντα πιστοποιημένα ως απαλλαγμένα από μόλυβδο και εκπομπές διοξινών.

 

Ποσοστό αποστράγγισης: Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει διατρητές τρύπες στη βάση του, που επιτρέπουν την αποστράγγιση του νερού. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες έχουν δυνατότητα αποστράγγισης 60lt / min / 100m2.

Για περαιτέρω απορίες και διευκρινήσεις είμαστε στην διάθεση σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!