ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ;

POSTED ON Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

 

Είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας ασφαλής για τα παιδιά ;

Ο συνθετικός χλοοτάπητας Freedom Grass διακρίνεται για την άριστη ποιότητα και την υψηλή αντοχή.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες μας σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και δοκιμάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα, έχοντας πάντα τα παιδιά στο νου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο χιλιάδες νέες οικογένειες, σχολεία, ιδιώτες και δημόσιοι φορείς σε ολόκληρη την Ελλαδα εμπιστεύονται την Freedom Grass.

Όλοι οι συνθετικοί χλοοτάπητες της Freedom Grass είναι κατάλληλοι για τα παιδιά, διότι:

1) Τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και δεν περιέχουν τοξικά.

2) Οι συνθετικοί χλοοτάπητες μας είναι μαλακοί και έχουν υψηλή πυκνότητα πράγμα που τους κάνει να είναι ασφαλής για τα παιδιά.

3) Ο συνθετικός χλοοτάπητας αποστραγγίζει πολύ γρήγορα τα νερά της βροχής έτσι ο κήπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

4) Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν καίγεται.

5) Ο κήπος θα είναι πάντα πράσινος και καθαρός χωρίς λάσπες και έντομα.

Ο Συνθετικός χλοοτάπητας- Freedom grass είναι η φυσική σας επιλογή. Η νέα γενιά των συνθετικών χλοοτάπητων είναι απίστευτα ζωντανή και σχεδόν χωρίς συντήρηση. Δεν χρειάζεται κούρεμα η πότισμα ,λιπάσματα η φυτοφάρμακα. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι τέλειος για καθημερινή χρήση από τα παιδιά και τα κατοικίδια σας. Τοποθετώντας Συνθετικό χλοοτάπητα στο χώρο σας δεν θα εξοικονομήσετε μόνο χρήμα αλλά θα έχετε περισσότερο ελεύτερο χρόνο να απολαύσετε ένα περιβάλλον ασφαλή,καθαρό και μοντέρνο.

Διαθέτουμε διαφορά είδη συνθετικού χλοοτάπητα τα οποία διαφέρουν από το βάρος της ίνας ,πυκνότητα ,ύψος του πέλους ,απόχρωση ,απλότητα, διάφορες ποιότητες που θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό μας πελάτη.

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση στη δουλεία μας. Δεν είναι τυχαίο ότι μας αποκαλούν “Οι ειδικοί στο συνθετικό χλοοτάπητα”.

Απώτερος στόχος και η καλύτερη διαφήμιση για μας είναι οι ευχαριστημένοι μας πελάτες.

#FreedomGrass #landscaping #artificialgrass #syntheticturf#συνθετικογκαζον

 #συνθετικοςχλοοταπητας #ειδικοιστοσυνθετικογκαζον #art

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!