Οδηγίες για την σωστή τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα

POSTED ON Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

 

Οδηγίες για την σωστή τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα.

Εάν πιάνουν τα χέρια σας, έχετε ένα περιορισμένο προϋπολογισμό ή θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε η Freedom Grass είναι η λύση στο πρόβλημά σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή προϊόντων συνθετικου χλοοταπητα . Μπορούμε να προτείνουμε στους πελάτες μας το κατάλληλο συνθετικό γκαζόν για το χώρο τους.

Επίσης εφόσον θα έχουμε το σχέδιο του χώρου και τις διαστάσεις του, μπορούμε εντελώς δωρεάν να υπολογίσουμε τα μέτρα του συνθετικού γκαζόν που χρειάζεστε. Επιπλέον σας δίνουμε οδηγίες για την σωστή τοποθέτηση του.

Διαθέτουμε όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα όπως:

1. Κόλλα πολυουρεθανική (δυο συστατικών).

2. Ταινία συγκόλλησης.

3. Καρφιά στερέωσης συνθετικού χλοοτάπητα.

4. Υφασμα εδαφοκάλυψης.

Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην προετοιμασία του χώρου πριν τοποθετηθεί το συνθετικό γκαζόν για να έχουμε τέλεια αποτελέσματα.

Δημιουργούμε κήπους, διαμορφώνουμε εξωτερικούς ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, παιδότοπους, χώρους γύρω από τις πισίνες, αυλές, και ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Θα έχετε ένα συνθετικό χλοοτάπητα στον κήπο σας που μοιάζει αληθινό, όμορφο, καθαρό, υποαλλεργικό που δεν χρειάζεται συντήρηση κατάλληλο για τα παιδιά.

Διαθέτουμε επίσης μεγάλη πείρα στης συντηρήσεις γηπέδων, επιδιορθώσεις δικτύων και ότι άλλο χρειάζεται το γήπεδο.

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα.

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση στη δουλεία μας. Δεν είναι τυχαίο ότι μας αποκαλούν “Οι ειδικοί στο συνθετικό χλοοτάπητα”.

Απώτερος στόχος και η καλύτερη διαφήμιση για μας είναι οι ευχαριστημένοι μας πελάτες.

Με την σωστή καθοδήγηση από τους έμπειρους τεχνικούς της Freedom Grass η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Ελάτε σήμερα στο κατάστημα μας ή κλείστε ένα ραντεβού στο χώρο σας για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας και την σωστή διαδικασία τοποθέτησης του Συνθετικού Γκαζόν.

Είμαστε πάντα παρόν σε ότι χρειαστείτε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!