ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ?

POSTED ON Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

 

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ?

Συνθετικος χλοοταπητας τώρα και στο κήπο σας?

Ο συνθετικος χλοοταπητας είχε αργή απογείωση στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ δημοφιλής σε άγονες νότιες πολιτείες της Αμερικής, Μέσης Ανατολής και τα τελευταία 15 χρόνια και στην Ευρώπη.

Τώρα όμως γίνεται μια πολύ μεγάλη στροφή προς το Συνθετικο Χλοοταπητα, είτε λόγο της αλλαγής του κλίματος είτε λόγο του πολύ μεγάλου κόστος και χρόνου της δημιουργίας και συντήρησης του φυσικού χλοοταπητα.

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν είναι φυσικό !

Οι σύγχρονη συνθετικοι χλοοταπητες είναι αποτέλεσμα πολλών καινοτόμων ερευνών, ελέγχους ποιότητας και αντοχής. Το κλειδί για την τέλεια εμφάνιση είναι στη δημιουργία ενός συνθετικου χλοοταπητα με εμφάνιση πολύ κοντά στο φυσικό. Αυτό σημαίνει περισσότερες αποχρώσεις του πράσινου στην ίνα και την δημιουργία μιας σύνθεσης από διάφορες σγουρές καφέ και πράσινες ίνες τα οποία θα δώσουν την κατάλληλη πυκνότητα και την τέλεια εμφάνιση στο συνθετικο χλοοταπητα.

Πότε ο Συνθετικος Χλοοταπητας είναι καλύτερο από το πραγματικό ?

⦁ Όταν ο κήπος μας τις περισσότερες ημέρες του χρόνου βρίσκετε κάτω από τη σκιά και το φυσικό γκαζόν δεν φυτρώνει.

⦁ Όταν τοποθετείτε σε ταράτσες μειώνοντας πολλά προβλήματα όπως το πότισμα και το βάρος του φυσικού.

⦁ Όταν τοποθετείτε σε παιδικές χαρές, παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους, οπού απαιτείται απαλή προσγείωση των παιδιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για αυτους.

Τα οφέλη του Συνθετικου Χλοοταπητα.

Ένα από τα βασικά οφέλη των συνθετικών χλοοταπήτων είναι ότι οι συνθετικοί χλοοτάπητες τοποθετούνται παντού δημιουργώντας κήπους έχει που δεν υπάρχουν όπως:

⦁ Τσιμέντο

⦁ 'Αγονες περιοχές

⦁ Πλάκες

⦁ Ταράτσες

⦁ Μπαλκόνια

⦁ Παιδότοπους

Και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!