Το τεχνητό γκαζόν - Freedom Grass βελτιώνει την εικόνα του κήπου σας

POSTED ON Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 BY FREEDOMGRASS.GR

 

 

Πως το τεχνητό γκαζόν μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του κήπου σας.

Το τεχνητό γκαζόν έχει αυξήσει την δημοτικότητά του πάρα πολύ την τελευταία δεκαετία. Εδώ στη Freedom Grass είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του τεχνητού γκαζόν. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια σειρά από διαφορετικούς τρόπους που το τεχνητό γκαζόν μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του εξωτερικού σας χώρου.

Διαβάστε πιο κάτω για περισσότερες πληροφορίες:

1. Έλλειψη συντήρησης του τεχνητού γκαζόν.

Μια από τις πιο ελκυστικές πτυχές του τεχνητού γκαζόν είναι η έλλειψη φροντίδας που απαιτείται σε σύγκριση με το πραγματικό γκαζόν. Εκτός αυτού ο τεχνητός χλοοτάπητας δεν χρειάζεται κούρεμα ,ούτε έχει ανάγκη για λιπάσματα. Έτσι εξοικονομούμε όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα.

www.freedomgrass.gr/frontida-sinthetikou-xlootapita-odigies-sintirisis

2. Όχι πια λακκούβες νερού.

Μετά από έντονες βροχοπτώσεις δεν είναι ασυνήθιστο στο φυσικό γκαζόν να δημιουργηθούν λακκούβες νερού. Αυτό μπορεί να προκαλέσει όχι μόνο βρομιές στον κήπο σας αλλά και μια σειρά ζητημάτων στο μέλλον. Το τεχνητό γρασίδι έρχεται με ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού που εξασφαλίζει την αποστράγγιση του νερού. Οι τεχνητοί χλοοτάπητες αδειάζουν 60 λίτρα νερό το λεπτό, στο τετραγωνικό μέτρο εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη αποστράγγιση του νερού από τον κήπο.

3. Πράσινο όλο το χρόνο.

Ένα μεγάλο θέμα με το πραγματικό γκαζόν είναι ότι πολύ συχνά (λόγο καιρικών συνθηκών) σε πολλά σημεία ξεραίνεται. Αυτό δημιουργεί μια άσχημη εικόνα του εξωτερικού σας χώρου και μια απογοήτευση για το κόπο, το χρόνο και τα χρήματα σας. Τοποθετώντας τεχνητό γκαζόν μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η αυλή σας θα είναι και θα παραμείνει πράσινη και φωτεινή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου χωρίς κανένα κίνδυνο φθοράς.

Το τεχνητό γκαζόν αυξάνει την αξία του ακινήτου.

Η τοποθέτηση του τεχνητού γκαζόν στον κήπο σας θα αυξήσει την αξία του ακινήτου σας. http://www.freedomgrass.gr/portfolio-item

Έτσι σε μια ενδεχόμενη απόφαση πώλησης του ακίνητου σας τα χρήματα που θα πάρετε θα είναι σίγουρα παραπάνω.  

Ενώ το τεχνητό γκαζόν έχει αυξήσει πολύ την δημοτικότητα του βελτιώνοντας πολύ τη ζωή και την εικόνα του περιβάλλοντός μας, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αρνούνται να αναγνωρίσουν την ύπαρξη του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας της Freedom Grass σήμερα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RECENT POSTS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!