Επικοινωνία

Επικοινωνήστε Μαζί Μας.

Τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα – Συνθετικού Γκαζόν – Τεχνητό Γκαζόν – Συνθετικό Γρασίδι – Συνθετικός Χλοοτάπητας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ | FREEDOMGRASS.GR

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τα προϊόντα, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία, την τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα ή την ιστοσελίδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά.

Μπορείτε να μας καλέσετε για ένα ραντεβού και εξακρίβωση της εργασίας που επιθυμείτε. Εμείς θα στείλουμε στον χώρο σας τον συνεργάτη μας που θα ασχοληθεί επισταμένως με την περίπτωσή σας.
 
Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να συζητήσουμε από κοινού αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και να σας υποβάλλουμε την ανάλογη προσφορά. Καλέστε τώρα για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας..

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση Freedomgrass.gr : Αγίων Ασωμάτων / Φιλιάτη 89, Κορωπί Αττικής ,ΤΚ 19400 Αθήνα Greece

Τηλ- φαξ : + 30 2130346592  | Τηλ.: +30 210 6627914

Κιν./Tel.: +30 6972706372

E-mail: info@freedomgrass.gr

E-mail: banaigr@gmail.com

Web-site: http://www.freedomgrass.gr[/vc_column_text][vc_single_image image=”6564″ img_size=”full”]

Σε περίπτωση που έχετε αποριές συμβουλευτείτε την ενότητα μας Συχνές Ερωτήσεις που θα βρείτε στην ομώνυμη σελίδα.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

Σχόλια Πελατών

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!