Συνθετικό γκαζόν - Συχνές ερωτήσεις
Στης παρακάτω ενότητες συγκεντρώσαμε τις δέκα πιο συχνές ερωτήσεις των πελάτων μας για το συνθετικό γκαζόν.
Υπάρχει διαφορά μεταξύ διαφορετικών προϊόντων συνθετικού γκαζόν;
Ναι, υπάρχει διαφορά μεταξύ διαφόρων προϊόντων συνθετικού γκαζόν. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες διαφέρουν μεταξύ τους σε πολλούς τομείς, όπως η πυκνότητα τους, η ποιότητα και το σχήμα της ίνας, το χρώμα, και η χρήση για την οποία προορίζονται. Ορισμένοι τάπητες έχουν πολύ μαλακή ίνα και πολύ υψηλή πυκνότητα και προορίζονται για χώρους όπου παίζουν παιδιά. Άλλοι τάπητες έχουν ίνα μεγαλύτερης αντοχής και προορίζονται για γήπεδα ποδοσφαίρου και άλλες παρόμοιες εφαρμογές.
Γιατί όλο και πιο πολύ άνθρωποι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο συνθετικό γκαζόν ;
Με το συνθετικό γκαζόν, λύνετε τα χέρια σας. Σταματάτε πλέον να σπαταλάτε χρήματα και χρόνο. Ο συνθετικός χλοοτάπητας σας προσφέρει την εικόνα που αναζητάτε καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, όλες τις εποχές. Επιπλέον, το συνθετικό γκαζόν χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και καθόλου πότισμα, λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Είναι μία επένδυση που γίνεται μία φορά και σας εξασφαλίζει ένα συνθετικό γκαζόν στον κήπο σας με άψογη εμφάνιση για πολλά συνεχή έτη.
Κάνω όντως οικονομία αν επιλέξω συνθετικό γκαζόν αντί φυσικού ;
Τοποθετώντας συνθετικό γκαζόν, μειώνετε την αλόγιστη σπατάλη των χρημάτων σας για τη συντήρηση. Επιπλέον, αποφεύγετε τη χρήση των βλαβερών λιπασμάτων και χημικών που χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση του φυσικού χόρτου. Επίσης, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η χρήση του συνθετικού γκαζόν έχει εξοικονομήσει εκατομμύρια λίτρα πόσιμου νερού σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα προϊόν πιο ακριβό από το φυσικό γκαζόν, ναι, αλλά η απόσβεση των χρημάτων γίνεται μέσα σε ένα χρόνο. Η διάρκεια ζωής του συνθετικού γκαζόν είναι πολύ μεγαλύτερη συγκρίνοντας με το φυσικό γκαζόν.
Πώς μπορώ να επιλέξω το είδος του συνθετικό γκαζόν ; Ποιό είναι το καλύτερο για τις ανάγκες μου ;
Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των κήπων, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα. Ένας εκπρόσωπος της Freedom Grass μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον σωστό τύπο συνθετικού χλοοτάπητα για εσάς. Διαθέτουμε διάφορα είδη συνθετικού χλοοτάπητα τα οποία διαφέρουν στο βάρος της ίνας, στην πυκνότητα, στο ύψος του πέλους, στην απόχρωση, στην απλότητα, και σε διάφορες ποιότητες που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη.
Τι γίνεται με την αποστράγγιση;
Η αποστράγγιση είναι πολύ παρόμοια με το φυσικό γκαζόν. Το συνθετικό γκαζόν έχει διάτρητες τρύπες στη βάση του που επιτρέπουν την αποστράγγιση του νερού. Το συνθετικό γκαζόν έχει δυνατότητα αποστράγγισης 60 λίτρα/λεπτό/100τ.μ.
Οι τοποθετήσεις και κατασκευές γίνονονται απο εσάς ;
Διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο το οποίο αναλαμβάνει την τοποθέτηση του συνθετικού γκαζόν, μετά από συνεννόηση.
Τι οδηγίες τοποθέτησης μου προτείνετε ;
Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην προετοιμασία του χώρου πριν τοποθετηθεί το συνθετικό γκαζόν για να έχουμε τέλεια αποτελέσματα. Η διαδικασία έχει ως εξής: Καθαρισμός του χώρου από το υπάρχον φυσικό γκαζόν ή χόρτα. Τοποθέτηση γεω-ύφασματος για να μην επιτρέψουμε την ανάπτυξη χόρτων. Στρώσιμο 20 μμ (ή και περισσότερο αν χρειαστεί) άμμου-πετρολούδας για την αποφυγή λάσπης και τη δημιουργία μιας επίπεδης επιφάνειας για την τοποθέτηση του συνθετικού γκαζόν. Τοποθέτηση συνθετικού γκαζόν. Ένωση των κομματιών με ταινία συγκόλλησης και κόλλα πολυουρεθανική δύο συστατικών όταν η επιφάνεια είναι μεγαλύτερη από 4 μέτρα. Βούρτσισμα.
Υπάρχει πρόβλημα με τα κατοικίδια ;
Κανένα απολύτως πρόβλημα. Απεναντίας, είναι το ιδανικό δάπεδο για τους τετράποδους φίλους μας. Το συνθετικό γκαζόν είναι υποαλλεργικό, έχει ισχυρή αντοχή και δεν μαζεύει σκνίπες οι οποίες φωλιάζουν στο φυσικό γκαζόν και μεταφέρουν το καλαζάρ. Αποτρέπει τα κατοικίδια σας να σκάβουν και να ανοίγουν λάκκους σε διάφορα σημεία του κήπου σας.
Η εγκατάσταση συνθετικού γκαζόν θα αυξήσει την αξία της ιδιοκτησίας μου;
Μια επένδυση σε ποιοτικό συνθετικό γκαζόν προσθέτει αξία στο σπίτι σας, με ορισμένους αναλυτές να υπολογίζουν την απόδοση του στο 100 % του κόστους και πολλές φορές διπλασιάζοντας την επένδυσή σας. Ωστόσο, η πραγματική αξία, είναι ότι ένα γκαζόν χαμηλής συντήρησης μπορεί να βοηθήσει ένα σπίτι να πουλήσει γρήγορα. Μάθετε περισσότερα για το πώς το τεχνητό γκαζόν μπορεί να βελτιώσει τις αξίες του ακινήτου σας.

    Έχετε κάποια ερώτηση