ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Γήπεδα Τέννις με συνθετικό χλοοτάπητα και ακρυλικά

Γήπεδα Τέννις με συνθετικό χλοοτάπητα και ακρυλικά

Το τένις είναι ένα άθλημα που μπορεί να παιχτεί σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες. Κάθε επιφάνεια έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού που θα επηρεάσουν το στυλ παιχνιδιού και τη φυσική ικανότητα του παίκτη. Η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ταξινομεί κάθε επιφάνεια με βάση την ταχύτητα της επιφάνειας, που ποικίλλει από την αργή, που είναι το πρώτο επίπεδο, έως τη γρήγορη, στο επίπεδο 5.

Το τένις είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορούν να απολαύσουν παίκτες όλων των ηλικιών και μπορεί να παιχτεί ανταγωνιστικά ή ως ψυχαγωγική δραστηριότητα. Τώρα περισσότερο από ποτέ, πολλοί αναζητούν να εφαρμόσουν γήπεδα τένις στην ιδιοκτησία τους. Αν και πολλές διαφορετικές επιφάνειες παρόμοιες με το φυσικό γρασίδι μπορούν να φιλοξενήσουν ένα γήπεδο τένις, ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει αναδειχθεί ως μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή σε οικιακά και εμπορικά γήπεδα τένις λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του.

Γήπεδα Τέννις με συνθετικό γκαζόν και ακρυλικά χρώματα.

Τα πλεονεκτήματα των γηπέδων τένις με συνθετικό χλοοτάπητα :

Χαμηλό κόστος συντήρησης

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι μια επιφάνεια χαμηλής συντήρησης που απαιτεί πολύ λίγο χρόνο και δέσμευση από τους ιδιοκτήτες ακινήτων για τη διατήρηση της λειτουργίας και της εμφάνισής της. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο παίζοντας τένις παρά για να διατηρήσετε το γήπεδο σας. Σε αντίθεση με το φυσικό γρασίδι, οι χρονοβόρες δραστηριότητες συντήρησης όπως το τακτικό πότισμα, το κούρεμα και η λίπανση είναι περιττές. Με το συνθετικό χλοοτάπητα, οι ιδιοκτήτες ακινήτων χρειάζεται μόνο να βουρτσίζουν και να ξεπλένουν περιστασιακά την επιφάνειά του γηπέδου. Καθώς ο συνθετικός χλοοτάπητας απαιτεί πολύ λιγότερη συντήρηση από άλλες επιλογές, οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να εξοικονομήσουν όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα . Τα γήπεδα τένις με φυσικό γρασίδι είναι ακριβά στη φροντίδα λόγω παραγόντων συντήρησης, όπως το πότισμα. Το τακτικό πότισμα αυξάνει το κόστος των μηνιαίων λογαριασμών κοινής ωφελείας, αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώνουν πολύ περισσότερα από ό,τι θα έκαναν με το συνθετικό χλοοτάπητα. Ενώ το αρχικό κόστος εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα για το γήπεδο τένις μπορεί να ξεπεράσει αυτό του φυσικού χλοοτάπητα, οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα ωφεληθούν οικονομικά μακροπρόθεσμα.

Μεγάλη αντοχή στη χρήση

Ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι γνωστός για την εντυπωσιακή του αντοχή. Ο συνθετικός χλοοτάπητας αντέχει στις πιο σκληρές συνθήκες, ακόμη και την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Οι λάτρεις του τένις μπορούν να παίξουν όλο το χρόνο χωρίς διακοπές ή αναβολές με ένα γήπεδο συνθετικού χλοοτάπητα.

Λιγότεροι τραυματισμοί

Ο συνθετικός χλοοτάπητας θα μειώσει δραστικά τον αριθμό των τραυματισμών που συμβαίνουν στο γήπεδο τένις σας. Καμία επιφάνεια δεν είναι πιο ασφαλής για τους παίκτες του τένις από το συνθετικό χλοοτάπητα. Ο συνθετικός χλοοτάπητας προάγει την αυξημένη ασφάλεια με την αποτελεσματική αποστράγγιση, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει ποτέ νερό ή υγρασία στην επιφάνεια του παιχνιδιού σας. Αυτό κάνει τα γλιστρήματα και τις πτώσεις λιγότερο πιθανές, μειώνοντας σημαντικά τις πιθανότητες τραυματισμού των παικτών.

Σταθερότητα στο παιχνίδι

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εξοργιστικό από ένα ανώμαλο γήπεδο τένις με ακανόνιστη συμπεριφορά της μπάλας. Ο συνθετικός χλοοτάπητας παρέχει στους παίκτες του τένις μια σταθερή, λεία επιφάνεια που δεν θα τους εκπλήξει ποτέ. Αυτή η συνέπεια θα επιτρέψει στους παίκτες να γνωρίζουν πού θα αναπηδήσει μια μπάλα του τένις και πώς θα συμπεριφερθεί. Αυτό οδηγεί σε καλύτερα παιχνίδια και δίνει στους νεότερους παίκτες την ευκαιρία να μάθουν και να βελτιωθούν. Δημιουργήστε το τέλειο περιβάλλον τένις εφαρμόζοντας συνθετικό χλοοτάπητα για το γήπεδο σας. Στη Freedom grass φιλοξενούμε τον καλύτερο αθλητικό συνθετικό χλοοτάπητα του κλάδου, που μπορεί να ικανοποιήσει οποιεσδήποτε αθλητικές ανάγκες έχετε.

Σκληρά γήπεδα τένις

Τα σκληρά γήπεδα είναι ένας από τους κύριους τύπους γηπέδων που βρίσκονται συνήθως σε πάρκα, κέντρα αναψυχής, κλαμπ και σχολεία. Αποτελούμενα από διάφορα μείγματα ασφάλτου και σκυροδέματος, τα σκληρά γήπεδα περιέχουν επίσης ένα ακρυλικό επιφανειακό στρώμα (όπως χρώμα ή επίστρωση) για να σφραγίζει την επιφάνεια και να παρέχει ένα επίπεδο απορρόφησης κραδασμών. Τα γήπεδα σκληρής επιφάνειας έχουν χαμηλότερη απορρόφηση ενέργειας από τα χωμάτινα γήπεδα, με αποτέλεσμα η μπάλα του τένις να αναπηδά ψηλότερα και να κινείται πιο γρήγορα. Το σκληρό γήπεδο είναι ένα γήπεδο all-around, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους περισσότερους τύπους παικτών τένις. Το US Open και το Australian Open είναι τα μόνα τουρνουά Grand Slam που χρησιμοποιούν σκληρό γήπεδο.

Ακρυλικό Resurfacer

Τα συστήματα επιφανειών γηπέδου τένις συνήθως ξεκινούν με στρώση πλήρωσης/υφής που ονομάζεται Acrylic Resurfacer. Αυτή η επίστρωση είναι 100% ακρυλική και παράγεται ως προϊόν μαύρου ή ουδέτερου χρώματος. Αναμειγνύεται με μεγάλη ποσότητα πυριτικής άμμου για να γεμίσει κενά σε άσφαλτο ή τσιμεντένιο οδόστρωμα ή να επαναφέρει την υφή από μια υπάρχουσα λεία και φθαρμένη ακρυλική επιφάνεια. Το Acrylic Resurfacer θα πρέπει να αναμιγνύεται με γωνιώδη κομμένη άμμο πυριτίας. Αυτό το σχήμα της άμμου είναι καλό για την πλήρωση κενών και τη σύνδεση μεταξύ τους για να παρέχει ένα φινίρισμα σαν γυαλόχαρτο. Μια στρώση Acrylic Resurfacer αρκεί σε μια υπάρχουσα επιφάνεια γηπέδου τένις σε καλή κατάσταση. Ενδέχεται να χρειαστούν δύο ή περισσότερες στρώσεις σε νέα άσφαλτο ή σε πορώδες επιφάνειες για να βοηθήσουν στην επισκευή των ρωγμών.

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι: «Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω το Acrylic Resurfacer σε μια υπάρχουσα επιφάνεια γηπέδου τένις;» Μετά από χρόνια παιχνιδιού και γδάρσιμο της άμμου πυριτίου ή παλιές ακρυλικές επιφάνειες, μπορούν να γίνουν λείες. Το Acrylic Resurfacer χρειάζεται για να επαναφέρει μια ανάγλυφη επιφάνεια πριν από την εφαρμογή των χρωματικών επιστρώσεων. Αυτό εξασφαλίζει βέλτιστη και συνεπή εφαρμογή και κάλυψη των τελικών στρώσεων. Εάν δεν χρησιμοποιηθεί το Resurfacer, οι έγχρωμες επικαλύψεις μπορούν να «σβήσουν». Αυτό μειώνει σημαντικά τον ρυθμό εφαρμογής και τη μακροζωία του συστήματος επίστρωσης.

image

ΠΡΙΝ

image

ΜΕΤΑ

Ανακαλύψτε τα πολλά οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον συνθετικό χλοοτάπητα. Απαντάμε σε μερικές συνήθεις ερωτήσεις παρακάτω.

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;
Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα ο οποίος μπορεί να αντέξει από θερμοκρασίες κατάψυξης έως και θερμοκρασίες καύσωνα.
Πόσο διαρκεί ο συνθετικός χλοοτάπητας ;
Η Freedom Grass προσφέρει εγγύηση 8 χρόνων σε όλα τα προϊόντα, αλλά με την σωστή φροντίδα και συντήρηση, το προϊόν μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 20 χρόνια! Αυτά είναι υπέροχα νέα για όσους ενδιαφέρονται για συνθετικό χλοοτάπητα.
Πόσο εύκολο είναι να καθαριστεί;
Η συντήρηση και φροντίδα του συνθετικού χλοοτάπητα είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση. Το περιοδικό βούρτσισμα του συνθετικού χλοοτάπητα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της αισθητικής εμφάνισης του συνθετικού χλοοτάπητα. Το βούρτσισμα στην αντίθετη κατεύθυνση με το νήμα θα βοηθήσει την ίνα να σηκωθεί απομακρύνοντας ταυτόχρονα και την σκόνη και τα σκουπίδια. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πότε μεταλλικές βούρτσες ή πολύ σκληρές γιατί αυτές μπορεί να βλάψουν την δομή της ίνας.
δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Θέλετε να μάθετε το κόστος εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα στην αυλή σας; Συμπληρώστε μια γρήγορη φόρμα επικοινωνίας  για να λάβετε μια προσφορά.

ΕΡΓΑ

Εξερευνήστε Τις Δημιουργίες Μας

Τα παρακάτω έργα είναι ένα μικρό δείγμα από το σύνολο των έργων που έχει αναλάβει η εταιρεία μας. Δείτε τα προϊόντα μας και διαλέξτε και εσείς το κατάλληλο για τον δικό σας χώρο.