ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τεχνητό γκαζόν για επαγγελματικούς και δήμοσιους χώρους

Τεχνητό γκαζόν για επαγγελματικούς
και δημόσιους χώρους

Το τεχνητό γκαζόν για επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους είναι μια εξαιρετική λύση χαμηλού κόστους για την κάλυψη μεγάλων εκτάσεων που θα αντέξουν την καθημερινή χρήση για χρόνια. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το φυσικό γκαζόν, ειδικά σε περιβάλλον όπου χρειάζεται να διατηρηθεί η εμφάνιση και η λειτουργικότητα με ελάχιστη συντήρηση. Δεν απαιτείται πότισμα, κούρεμα ή λιπάσματα όπως στο φυσικό γκαζόν. Αυτό σημαίνει λιγότερο κόστος και λιγότερος απαιτούμενος χρόνος για συντήρηση του. Το τεχνητό γκαζόν είναι ανθεκτικό σε έντονη χρήση, καθώς δεν φθείρεται όπως το φυσικό γκαζόν. Μπορεί να τοποθετηθεί σε περιοχές όπου η φυσική ανάπτυξη γρασιδιού είναι δύσκολη ή αδύνατη λόγω του κλίματος ή των συνθηκών του εδάφους. Προσφέρει μια βιώσιμη, χαμηλή συντήρηση λύση με επαγγελματική εμφάνιση για επιχειρηματικούς και δημόσιους χώρους.

Οι τεχνητοί χλοοτάπητες είναι η ιδανική επιλογή για τους εσωτερικούς χώρους αναψυχής και μπορούν πολύ εύκολα να διατηρούνται καθαροί και τέλεια περιποιημένοι όλο το χρόνο. Ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι μια φανταστική επιλογή για την παροχή μιας ανθεκτικής, μακράς διαρκείας και όμορφης λύσης για το επιχειρηματικό κέντρο ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Εμπορικές χρήσεις

Ως ηγέτης εγκαταστάτης και προμηθευτής με περισσότερα από 20χρόνια εμπειρίας, εμείς στην FREEDOM GRASS παρέχουμε βραβευμένο συνθετικό χλοοτάπητα για επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους και εταιρικές εκδηλώσεις. Με τις ιδέες μας και την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα του συνθετικού χλοοτάπητα μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους για όλους όσους επισκεφθούν τον χωρο σας. Με εξειδικευμένη ομάδα μελετης και εγκαταστασης στη διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και μια τεράστια γκάμα προϊόντων συνθετικού χλοοτάπητα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα υγείας και ασφάλειας κατάλληλα για κάθε χρήση μπορούμε να ενεργήσουμε ταχύτατα και αποτελεσματικά παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ο συνθετικός χλοοτάπητας προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε περιβάλλον. Η ανθεκτικότητα και το τεράστιο εύρος της ευελιξίας, η τέλεια εμφάνιση, η απαλή αίσθηση και η ελάχιστη ανάγκη για συντήρηση τον καθιστούν την τέλεια λύση για το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Σχολεία

Το τεχνητό γκαζόν είναι μια φανταστική λύση για τα σχολεία. Δεδομένου ότι ο τεχνητός χλοοτάπητας μπορεί να προσαρμοστεί με βάση τις ανάγκες σας, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το κούρεμα ή το πότισμα του καθιστώντας το ιδανικό για μαθητές με αλλεργίες στο φυσικό γκαζόν. Αποστραγγίζει εύκολα και με ταχύς ρυθμούς τα νερά, κάτι που αποτελεί ένα μπόνους για περιοχές που είναι επιρρεπείς στη βροχή. Επίσης δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για λασπώδεις περιοχές ή λακκούβες νερού.

Επιχειρηματικά και δημόσια πάρκα

Το τεχνητό γκαζόν είναι μια φανταστική επιλογή για επαγγελματικά πάρκα λόγω της χαμηλής συντήρησης του. Δεν απαιτεί από κανέναν από το προσωπικό να ξοδεύει ώρες για να συντηρεί το γκαζόν. Επίσης, δεν θα επηρεαστεί από την ποσότητα του ηλιακού φωτός που λαμβάνει. Αυτός ο χλοοτάπητας θα παραμείνει πλούσιος και πράσινος όλες τις εποχές του χρόνου. Τα δημόσια πάρκα χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο τεχνητό χλοοτάπητα τα τελευταία χρόνια. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προσφέρετε στους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα τους ένα καθαρό και πράσινο χωρο. Δεδομένου ότι είναι τόσο εύκολο να καθαριστεί, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα κατοικίδια ή άλλα ζώα που παίζουν πάνω του. Δεν θα υπάρχουν λασπώδεις κηλίδες αφού στραγγίζει τέλεια τα νερά της βροχής. Είναι επίσης ένα σημαντικό περιβαλλοντικό όφελος λόγω της εξοικονόμησης νερού και της εξάρτησης από ορυκτά καύσιμα για την τροφοδοσία του εξοπλισμού συντήρησης του γκαζόν

Οφέλη για το περιβάλλον

Ένα τεχνητό γκαζόν είναι γνωστό ότι εξοικονομεί νερό για αυτό δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσετε σύστημα καταιονισμού στο τεχνητό χλοοτάπητα. Αυτό όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά είναι ιδανικό για μέρη που έχουν προβλήματα περιορισμού του νερού. Το τεχνητό γκαζόν είναι ανακυκλώσιμο και είναι επίσης φιλικο για το περιβάλλον. Δεν χρειάζεται λίπασμα το τεχνητό γκαζόν ούτε ζιζανιοκτόνα ή φυτοφάρμακα

image

ΠΡΙΝ

image

ΜΕΤΑ

Ανακαλύψτε τα πολλά οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας σήμερα.

Τα πλεονεκτήματα του τεχνητού γκαζόν για επαγγελματικούς και
δημόσιους χώρους.

Αποτελείται από την υψηλότερη και καλύτερη ποιότητα υλικών σε όλη την διαδικασία κατασκευής από την βάση έως τις ίνες.

Εξαιρετική αντοχή της βάσης που επιτρέπει την αναπνοή και την αποθεματική αποστράγγιση του νερού της βροχής.

Ολοκληρωμένο με την καλύτερη εγγύηση στην κατηγορία του.

Πολλαπλών χρήσεων, επιτρέποντας ποικιλία χρήσεων για δημιουργία μιας περιοχής ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ιδανικά κατάλληλο για πολλαπλές εφαρμογές - τοπίο, γκολφ, κατοικίδια, παιδική χαρά, στέγες, εμπορικά καταστήματα, δίπλα στην πισίνα και άλλα.

Βοηθά στην πρόληψη της διάβρωσης προστατεύοντας το έδαφος από κάτω και διατηρώντας το στη θέση του.

Εξοικονόμηση νερού καθώς δεν απαιτεί πότισμα όπως οι φυσικοί χλοοτάπητες

Αισθητικά ευχάριστο με την εξαιρετικά ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση, παραμένοντας πράσινο όλο το χρόνο.

Πλήρως ανακυκλώσιμο

Λιγότερη ρύπανση καθώς δεν υπάρχει ανάγκη συντήρησης του γκαζόν και οι ατμοί καυσίμου βενζίνης που σχετίζονται με τα χλοοκοπτικά και άλλα εργαλεία συντήρησης .

Περιορίζει τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών που συναντώνται με ζιζανιοκτόνα ή σκληρά λιπάσματα

Εξαιρετικά χαμηλή συντήρηση.

Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και διατηρεί την όμορφη περιποιημένη εμφάνισή του για χρόνια.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Είναι πολύ ανθεκτικό, ικανό να αντέχει το έντονο παιχνίδι και την έντονη συχνή χρήση κάθε χρόνο

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον συνθετικό χλοοτάπητα. Απαντάμε σε μερικές συνήθεις ερωτήσεις παρακάτω.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Θέλετε να μάθετε το κόστος εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα στην αυλή σας; Συμπληρώστε μια γρήγορη φόρμα επικοινωνίας  για να λάβετε μια προσφορά.

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;
Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα ο οποίος μπορεί να αντέξει από θερμοκρασίες κατάψυξης έως και θερμοκρασίες καύσωνα.
Πόσο διαρκεί ο συνθετικός χλοοτάπητας ;
Η Freedom Grass προσφέρει εγγύηση 8 χρόνων σε όλα τα προϊόντα, αλλά με την σωστή φροντίδα και συντήρηση, το προϊόν μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 20 χρόνια! Αυτά είναι υπέροχα νέα για όσους ενδιαφέρονται για συνθετικό χλοοτάπητα.
Πόσο εύκολο είναι να καθαριστεί;
Η συντήρηση και φροντίδα του συνθετικού χλοοτάπητα είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση. Το περιοδικό βούρτσισμα του συνθετικού χλοοτάπητα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της αισθητικής εμφάνισης του συνθετικού χλοοτάπητα. Το βούρτσισμα στην αντίθετη κατεύθυνση με το νήμα θα βοηθήσει την ίνα να σηκωθεί απομακρύνοντας ταυτόχρονα και την σκόνη και τα σκουπίδια. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πότε μεταλλικές βούρτσες ή πολύ σκληρές γιατί αυτές μπορεί να βλάψουν την δομή της ίνας.
δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ
ΕΡΓΑ

Εξερευνήστε Τις Δημιουργίες Μας

Τα παρακάτω έργα είναι ένα μικρό δείγμα από το σύνολο των έργων που έχει αναλάβει η εταιρεία μας. Δείτε τα προϊόντα μας και διαλέξτε και εσείς το κατάλληλο για τον δικό σας χώρο.