Αναλαμβάνουμε την συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα εύκολα , γρήγορα και επαγγελματικά.

syntirisi synthetikoy xlootapita

Οδηγίες και συμβουλές φροντίδας και συντήρησης συνθετικού χλοοτάπητα.

Ο Συνθετικός χλοοτάπητας της Freedom grass είναι η τέλεια επιλογή για τον κήπο σας. Η νέα γενιά των συνθετικών χλοοτάπητων είναι απίστευτα ζωντανή και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Δεν χρειάζεται κούρεμα ή πότισμα, λιπάσματα ή φυτοφάρμακα. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι τέλειος για καθημερινή χρήση από τα παιδιά και τα κατοικίδια σας.

Τοποθετώντας Συνθετικό χλοοτάπητα στο χώρο σας δεν θα εξοικονομήσετε μόνο χρήματα αλλά θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε ένα περιβάλλον ασφαλή, καθαρό και μοντέρνο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

Η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα είναι μία εύκολη υπόθεση.

Οι παρακάτω οδηγίες θα σας βοηθήσουν στη σωστή συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα.
  • Καθαρίστε το τακτικά με ένα φυσητήρα για να διώξετε σκουπίδια ή φύλλα απο τα δέντρα.
  • Πλύνετέ το με το λάστιχο του κήπου για 2-3 λεπτά έως ότου απομακρυνθεί η σκόνη που τυχόν θα έχει.
  • Βουρτσίστε το τακτικά για να επαναφέρετε την ίνα στην αρχική της εμφάνιση.

Για κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, να επικοινωνήστε αμέσως με τον προμηθευτή.

syntirisi synthetikoy xlootapita

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ:

Με το πέρασμα του χρόνου ο συνθετικός χλοοτάπητας  μπορεί να πατηθεί. Το πάτημα των ινών μπορεί να παρουσιαστεί σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας. 

Το τακτικό βούρτσισμα στην αντίθετη κατεύθυνση με το νήμα θα βοηθήσει την ίνα να σηκωθεί, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και την σκόνη και τα σκουπίδια. Έτσι, ο συνθετικός χλοοτάπητας θα φαίνεται πιο πλούσιος και πιο καθαρός. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πότε μεταλλικές βούρτσες ή πολύ σκληρές γιατί αυτές μπορεί να βλάψουν την δομή της ίνας.

Aν και οι συνθετικοί χλοοτάπητες Freedom grass είναι τελευταίας τεχνολογίας και έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικά υλικά, υπάρχουν ορισμένες προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν υπόψιν για την πρόληψη ζημιών. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές μας, μπορείτε να προστατεύσετε την επένδυση σας επεκτείνοντας τον χρόνο ζωής του συνθετικού χλοοτάπητα.

 

Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν είναι αγωγός της φωτιάς.

Ωστόσο η φωτιά από τα τσιγάρα μπορεί να προκαλέσει ζημιές στις ίνες καίγοντας και μαζεύοντας τες στο σημείο στο οποίο πέφτει το τσιγάρο.

Οι παραπάνω συμβουλές φροντίδας και τρόποι συντήρησης του συνθετικού χλοοτάπητα δίνονται από την κατασκευάστρια εταιρία συνθετικού χλοοτάπητα.https://domolandscaping.com/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2299040428 ή συμπληρώστε τη