ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Συνθετικός χλοοτάπητας για Παιδικές χαρές, παιδότοπους και παιδικούς σταθμούς.

Συνθετικός χλοοτάπητας – Freedom grass, ασφαλές για τα παιδιά, φιλικό προς το περιβάλλον, ανθεκτικό, όμορφο και καθαρό όλο τον χρόνο. Είναι η τέλεια λύση για παιδικές χαρές, παιδότοπους και παιδικούς σταθμούς.

Συνθετικός χλοοτάπητας για παιδικές χαρές

Συνθετικός χλοοτάπητας για παιδικές χαρές και παιδότοπους.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας για παιδικές χαρές είναι ασφαλής για τα παιδιά. Τοποθετώντας συνθετικό χλοοτάπητα δίνετε τέλος στη λάσπη, στις λακκούβες & τις αλλεργίες. Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει πολύ μαλακές ίνες και παρέχει στα παιδιά την ασφάλεια που χρειάζονται από τους τραυματισμούς. Τέλος τα τσιμπήματα από τα έντομα και τα κουνούπια. Τα παιδιά μπορούν να παίζουν ξέγνοιαστα, να κυλιούνται στο συνθετικό χλοοτάπητα χωρίς να φοβούνται αλλεργίες και φαγούρες. Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε παιδικές χαρές και παιδότοπους έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ο συνθετικός χλοοτάπητας κατασκευάζεται με τον ίδιο τρόπο όπως ένα χαλί, από συνθετικές ίνες που μοιάζουν πολύ στη όψη και στην υφή με το φυσικό γρασίδι. Οι ίνες έχουν διαφορετικά ύψη και είναι δεμένες σφικτά σε μία πολύ συμπαγή βάση. Με προηγμένη τεχνολογία και πολύ καλής ποιότητάς πρώτες ύλες ο συνθετικός για παιδικούς σταθμούς και παιδότοπους φαίνεται εξίσου ρεαλιστικός με το πραγματικό γρασίδι.

συνθετικός χλοοτάπητας παιδικές χαρές
συνθετικός χλοοτάπητας -παιδικές χαρές

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΌΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ;

Το συνθετικό γκαζόν χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση:

Δεν χρειάζεται κούρεμα, πότισμα, λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα στους ιδιοκτήτες. Επιπλέον τους επιτρέπει να παρέχουν στα παιδιά έναν χώρο πάντα καθαρό και ασφαλής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθαρίζετε τις λερωμένες επιφάνειες με πράσινο σαπούνι και να το ξεπλένετε καλά για να αφαιρέσετε τη σκόνη και τις βρομιές. Το συνθετικό γκαζόν αντέχει την ταλαιπωρία. Ωστόσο για να το διατηρήσετε πάντα αφράτο και όμορφο θα πρέπει να το βουρτσίσετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα με μία σκληρή βούρτσα. Το κόστος συντήρησης του συνθετικού χλοοτάπητα είναι πραγματικά ελάχιστο σε σύγκριση με το πραγματικό γρασίδι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η FREEDOM GRASS είναι ο Νο. 1 αξιόπιστος εγκαταστάτης τεχνητού γκαζόν στην Ελλάδα, αφοσιωμένος στην μεταμόρφωση οικιακών και εμπορικών τοπίων. Εκτός από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, είμαστε υπερήφανοι για τις μοναδικές δημιουργίες και τις υπηρεσίες εγκατάστασης που προσφέρουμε. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία, έμπειρους τεχνίτες, ακολουθώντας ευρωπαϊκά πρότυπα και τεχνικές, μπορούμε να μετατρέψουμε ένα άγονο κομμάτι γης σε έναν όμορφο και καταπράσινο χώρο χαλάρωσης.

image

ΠΡΙΝ

image

ΜΕΤΑ

Ανακαλύψτε τα πολλά οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας σήμερα.

efarmoges-synthetikoy-xlootapita-se-paidotopoys-paidikoys-stathmoys-freedomgrass.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ

Ο συνθετικός χλοοτάπητας για παιδικές χαρές και παιδότοπους έχει μεγάλη διάρκεια.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει πολύ μαλακές ίνες και παρέχει στα παιδιά την ασφάλεια που χρειάζονται από τους τραυματισμούς. Ένας κύριος λόγος επιλογής του συνθετικού χλοοτάπητα έναντι του φυσικού είναι η ανθεκτικότητα του. Η προηγμένη τεχνολογία και η χρήση ποιοτικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του τον βοηθάνε όχι μόνο να διατηρήσει την ομορφιά του αλλά και την αντοχή του. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι μία από τις καλύτερες επιλογές όταν αναζητάτε έναν ασφαλή χώρο αναψυχής που έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο και ποιότητα. Οι καινούριες ποιότητες του συνθετικού χλοοτάπητα μας κατασκευάζονται από μαλακές ίνες και είναι απαλλαγμένες από βλαβερές ουσίες όπως κάδμιο, μόλυβδο κτλ. Ο συνθετικός χλοοτάπητας που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικά χαμηλής συντήρησης, επομένως υπάρχει περισσότερος χρόνος για παιχνίδι.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ;

ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Ο συνθετικός χλοοτάπητας για παιδικές χαρές είναι ειδικά σχεδιασμένος για όλους τους τύπους παιχνιδιού.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ανθεκτικός και με μεγάλη αντοχή στη συχνή καθημερινή χρήση.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Ο συνθετικός χλοοτάπητας χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση. Τοποθετώντας συνθετικό χλοοτάπητα εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Τοποθετήστε συνθετικό χλοοτάπητα για ένα καθαρό κήπο όλο το χρόνο και πείτε αντίο στους βράχους, τις λακκούβες και τις λάσπες.

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ & ΜΗ ΛΕΙΑΝΤΙΚΟ

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι εξαιρετικός για παιδιά όλων των ηλικιών.  Το σύρσιμο ή το περπάτημα πάνω στο συνθετικό χλοοτάπητα είναι ασφαλές για το δέρμα.

ΧΩΡΙΣ ΛΑΣΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΟΣ

Ανεξάρτητα από την εποχή ή τον καιρό, ο συνθετικός χλοοτάπητας παραμένει πράσινος και καθαρός όλο το χρόνο.  Ιδανικός για παιδικές χαρές, παιδικούς σταθμούς και παιδότοπους.

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον συνθετικό χλοοτάπητα. Απαντάμε σε μερικές συνήθεις ερωτήσεις παρακάτω.

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;
Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα ο οποίος μπορεί να αντέξει από θερμοκρασίες κατάψυξης έως και θερμοκρασίες καύσωνα.
Πόσο διαρκεί ο συνθετικός χλοοτάπητας ;
Η Freedom Grass προσφέρει εγγύηση 8 χρόνων σε όλα τα προϊόντα, αλλά με την σωστή φροντίδα και συντήρηση, το προϊόν μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 20 χρόνια! Αυτά είναι υπέροχα νέα για όλους τους ιδιοκτήτες συνθετικών χλοοτάπητων !
Πόσο εύκολο είναι να καθαριστεί;
Η συντήρηση και φροντίδα του συνθετικού χλοοτάπητα είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση. Το περιοδικό βούρτσισμα του συνθετικού χλοοτάπητα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της αισθητικής εμφάνισης του συνθετικού χλοοτάπητα. Το βούρτσισμα στην αντίθετη κατεύθυνση με το νήμα θα βοηθήσει την ίνα να σηκωθεί απομακρύνοντας ταυτόχρονα την σκόνη και τα σκουπίδια. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πότε μεταλλικές βούρτσες ή πολύ σκληρές γιατί αυτές μπορεί να βλάψουν την δομή της ίνας.
δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Θέλετε να μάθετε το κόστος εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα στην αυλή σας; Συμπληρώστε μια γρήγορη φόρμα επικοινωνίας  για να λάβετε μια προσφορά.

ΕΡΓΑ

Εξερευνήστε Τις Δημιουργίες Μας

Τα παρακάτω έργα αποτελούν ένα μικρό δείγμα από το σύνολο των έργων που έχει αναλάβει η εταιρεία μας. Δείτε τα προϊόντα μας και διαλέξτε το καταλληλότερο για τον δικό σας χώρο.