ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ ΚΗΠΟΥ - ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Οι χλοοτάπητες – Κλασσική σειρά της Freedomgrass προσφέρουν μια πρακτική και οικονομική λύση για να μεταμορφώσετε τον κήπο σας συνδυάζοντας την εξαιρετική ποιότητα με την προσιτή τιμή.

Όταν πρόκειται για τον κήπο σας, η ομορφιά δεν πρέπει να έρθει σε δεύτερη μοίρα λόγω του κόστους. Η αποκλειστική συλλογή προϊόντων κλασσική σειρά της Freedom grass προσφέρει μια, αισθητικά ελκυστική και οικολογικά βιώσιμη εναλλακτική λύση για τη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου.

Οι χλοοτάπητες κήπου – κλασική σειρά είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν σε όλες της καιρικές συνθήκες και περιοχές με βαριά κίνηση. Είναι κατάλληλοι για επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους, για σχολεία, παιδικούς σταθμούς, παιδικές χαρές εκπαιδευτήρια και παιδότοπους. Παρέχουν στις οικογένειες, τον τέλειο υπαίθριο χώρο για παιδιά και κατοικίδια. Οι χλοοτάπητες – Κλασσική σειρά έχουν τέλεια εμφάνιση και υφή πολύ κοντά στο φυσικό γκαζόν. 

Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή προϊόντων με διαφορετικές υλικές συνθέσεις και χαρακτηριστικά, ανάλογα με τη χρήση και τις απαιτήσεις.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να δείτε από κοντά την μεγάλη συλλογή προϊόντων και να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη που προσφέρει αυτή η πρωτοποριακή λύση. 

Ανακαλύψτε τον ιδανικό Συνθετικό Χλοοτάπητα
για τον κήπο σας

Μεταμορφώστε τον κήπο σας
με 4 απλά βήματα

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα συμπληρώνοντας τη φόρμα, ή καλώντας μας 2299040428

Με τη βοήθεια των ειδικών μας στη Freedomgrass, βρείτε το κατάλληλο προϊόν για εσάς

Η εγκατάστασή σας έχει προγραμματιστεί και ολοκληρωθεί από τους έμπειρους εγκαταστάτες της Freedomgrass

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το όμορφο νέο σας γκαζόν Freedomgrass χαμηλής συντήρησης