ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Συνθετικός χλοοτάπητας για αθλητικές δραστηριότητες

Συνθετικός χλοοτάπητας για αθλητικές δραστηριότητες

Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής και έχει εξελιχθεί ουσιαστικά από τις πρώτες μέρες του Astroturf®. Στη Freedom grass είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε διαφορετικούς τύπους συνθετικού χλοοτάπητα για αθλήματα. Η απόδοση και η υφή του σύγχρονου αθλητικού μας χλοοτάπητα έχει σχεδιαστεί για τον σημερινό αθλητή, με τον παίκτη στην καρδιά κάθε εξέλιξης. Η μέγιστη ασφάλεια, η ταχύτητα και η ευελιξία είναι πρωταρχικής σημασίας. Η πολυετής εμπειρία μας και η συνεργασία με τους κορυφαίους στην παραγωγή των συνθετικών χλοοταπήτων για γήπεδα ποδοσφαίρου και τένις μας έχει δώσει την γνώση και την δυνατότητα να δημιουργούμε έργα που μπορούν να αντέξουν την πιο απαιτητική χρήση.

Τα οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα

gipeda podosfairou me synuetiko xlootapita

Βέλτιστη απόδοση

Το γήπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές ώρες τόσο για την προπόνηση οσο και για τους αγώνες χωρίς το αγχος της φθοράς. Σε μεγάλες πόλεις, όπου ο χώρος είναι περιορισμένος - ο συνθετικός χλοοτάπητας μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από ένα αθλήματα επιτρέποντας σε περισσότερους αθλητές και σωματεία τη χρήση του.

Περιβαλλοντικά οφέλη

Τα τεχνητά γήπεδα έχουν πολλά πλεονεκτήματα για το περιβάλλον:

Κόστος Ιδιοκτησίας

Καλύτερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας

image

ΠΡΙΝ

image

ΜΕΤΑ

Ανακαλύψτε τα πολλά οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας σήμερα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ;

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ανθεκτικός και με μεγάλη αντοχή στη συχνή καθημερινή χρήση.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Ο συνθετικός χλοοτάπητας χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση. Τοποθετώντας συνθετικό χλοοτάπητα εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα.

ΧΩΡΙΣ ΛΑΣΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΟΣ

Ανεξάρτητα από την εποχή ή τον καιρό, ο συνθετικός χλοοτάπητας παραμένει πράσινος και καθαρός όλο το χρόνο.

Καλη αντοχη στην ολισθηση

Το Setpoint προσφέρει καλή αντοχή στην ολίσθηση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Πολυλειτουργικο

Το Setpoint είναι κατάλληλο για ψυχαγωγικούς σκοπούς και μπορεί να χρησιμοποιείται επαγγελματικά και ερασιτεχνικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον συνθετικό χλοοτάπητα. Απαντάμε σε μερικές συνήθεις ερωτήσεις παρακάτω.

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;
Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα ο οποίος μπορεί να αντέξει από θερμοκρασίες κατάψυξης έως και θερμοκρασίες καύσωνα.
Πόσο διαρκεί ο συνθετικός χλοοτάπητας ;
Η Freedom Grass προσφέρει εγγύηση 8 χρόνων σε όλα τα προϊόντα, αλλά με την σωστή φροντίδα και συντήρηση, το προϊόν μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 20 χρόνια! Αυτά είναι υπέροχα νέα για όσους ενδιαφέρονται για συνθετικό χλοοτάπητα.
Πόσο εύκολο είναι να καθαριστεί;
Η συντήρηση και φροντίδα του συνθετικού χλοοτάπητα είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση. Το περιοδικό βούρτσισμα του συνθετικού χλοοτάπητα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της αισθητικής εμφάνισης του συνθετικού χλοοτάπητα. Το βούρτσισμα στην αντίθετη κατεύθυνση με το νήμα θα βοηθήσει την ίνα να σηκωθεί απομακρύνοντας ταυτόχρονα και την σκόνη και τα σκουπίδια. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πότε μεταλλικές βούρτσες ή πολύ σκληρές γιατί αυτές μπορεί να βλάψουν την δομή της ίνας.
δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Θέλετε να μάθετε το κόστος εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα στην αυλή σας; Συμπληρώστε μια γρήγορη φόρμα επικοινωνίας  για να λάβετε μια προσφορά.

ΕΡΓΑ

Εξερευνήστε Τις Δημιουργίες Μας

Τα παρακάτω έργα είναι ένα μικρό δείγμα από το σύνολο των έργων που έχει αναλάβει η εταιρεία μας. Δείτε τα προϊόντα μας και διαλέξτε και εσείς το κατάλληλο για τον δικό σας χώρο.