Επικοινωνία

Επικοινωνήστε Μαζί Μας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ – ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΓΚΑΖΟΝ – ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΚΑΖΟΝ – ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ – ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ | FREEDOMGRASS.GR

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τα προϊόντα, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία, την τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα ή την ιστοσελίδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά.

Μπορείτε να μας καλέσετε για ένα ραντεβού και εξακρίβωση της εργασίας που επιθυμείτε. Εμείς θα στείλουμε στον χώρο σας τον συνεργάτη μας που θα ασχοληθεί επισταμένως με την περίπτωσή σας.

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να συζητήσουμε από κοινού αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και να σας υποβάλλουμε την ανάλογη προσφορά. Καλέστε τώρα για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση Freedomgrass.gr : Φιλιάτη 89, Κορωπί Αττικής ,ΤΚ 19400 Αθήνα Greece

Τηλ- φαξ : + 30 2130346592 | Τηλ.: 2299040428

Κιν./Tel.: +30 6972706372

E-mail: info@freedomgrass.gr

E-mail: banaigr@gmail.com

Σε περίπτωση που έχετε αποριές συμβουλευτείτε την ενότητα μας Συχνές Ερωτήσεις που θα βρείτε στην ομώνυμη σελίδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εγκατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στη δουλειά μας και η πολυετής εμπειρία μας. Απώτερος στόχος και καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι ευχαριστημένοι μας πελάτες και οι όμορφες δημιουργίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Συνθετικό γκαζόν για σκύλους.

Τι είδος συνθετικού γκαζόν ταιριάζει καλύτερα στα σκυλιά; Το συνθετικό γκαζόν για σκύλους έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ εύκολή αποστράγγιση. [...]

Αντέχει ο τεχνητός χλοοτάπητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες;

Οι ακραίες διακυμάνσεις του καιρού δεν αποτελούν πρόβλημα για τον τεχνητό χλοοτάπητα... [...]

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα θα έχουμε σχόλια πελατών στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να πάρετε μέρος στην αξιολόγηση και να τοποθετήσουμε το σχόλιο σας στη σελίδα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τo επόμενo επιτυχημένο project για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!