ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ - FREEDOM GRASS

Το Συνθετικό γκαζόν Freedom grass είναι το απόλυτο γκαζόν για το τοπίο σας.

Το συνθετικό γκαζόν Freedom grass άριστης ποιότητας και επαγγελματικά τοποθετημένο όχι μόνο θα δημιουργήσει ένα όμορφο, καθαρό και μοντέρνο περιβάλλον, αλλά θα σας λύσει τα χέρια γλιτώνοντας από πολλά έξοδα και ταλαιπωρίες, προσφέροντας ταυτόχρονα ασφάλεια για σας και το περιβάλλον σας.

Τέλος τα λιπάσματα και τα φυτoφάρμακα !

Τοποθετώντας συνθετικό γκαζόν δίνουμε τέλος στη σπατάλη του νερού προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στη τσέπη μας και στο περιβάλλον. Επιπλέον μειώνουμε την ποσότητα των πράσινων αποβλήτων που καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής.

1.Το Συνθετικό γκαζόν Freedom grass προσφέρει τίποτα λιγότερο από μια νότα πολυτελείας στο χώρο σας.

2.Επιπλέον, είναι αποτέλεσμα πολλών καινοτόμων ερευνών ,ελέγχους ποιότητας και αντοχής πράγμα που τον κάνει να είναι περιζήτητος στην αγορά.

3.Το συνθετικό γκαζόν μας είναι κατασκευασμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αντέξει την συνεχή χρήση και ταλαιπωρία.

4.Το συνθετικό γκαζόν μπορεί να τοποθετείτε παντού.

5.Η εταιρεία μας διαθέτει ανώτερες σειρές συνθετικού χλοοτάπητα για κάθε χρήση.

Είμαστε σε συνεχή ερευνά για καινούριες σύγχρονες σειρές προϊόντων και νέες μεθόδους τοποθέτησης.

Το συνθετικό γκαζόν της Freedom Grass κατασκευάζεται και υποστηρίζεται από τα καλύτερα εργοστάσια στην Ολλανδία με μακροχρόνια πείρα στην κατασκευή του συνθετικού γκαζόν

Αν και ο αριθμός των εταιρειών στον κλάδο μας είναι μεγάλος, εμείς έχουμε την σωστή λύση για μια μακροπρόθεσμη επένδυση με επαγγελματικά αποτελέσματα.

Το καλύτερο των καλυτέρων δεν είναι ποτέ φτηνό!

Ωστόσο η Freedom grass με πολλές διαφορετικές σειρές προϊόντων προσφέρει λύση για κάθε τσέπη και σε πολύ προσιτές τιμές .

Ας υποθέσουμε ότι μια οικογένεια για να συντηρήσει τον κήπο της ξοδεύει για νερό, λιπάσματα και κηπουρό το λιγότερο 200 ?-300? κάθε μηνά.

Τα ετήσια έξοδα θα είναι 2400 ?-3600 ?.

Τα καλά νέα είναι ότι τοποθετώντας συνθετικό γκαζόν στο χώρο σας εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα που θα χρειαζόταν για να συντηρείτε το φυσικό σας γκαζόν.

Το κέρδος από την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα η οικογένεια θα την νιώθει κάθε μήνα.

Επίσης το συνθετικό γκαζόν μας έχει σχεδιαστεί για να αντέξει την συχνή χρήση και ταλαιπωρία. Διαθέτει 8 χρονιά εργοστασιακή εγγύηση και με τη σωστή φροντίδα αναμένεται να διαρκέσει πάνω από 20 χρονιά.

Έτσι οι αποταμιεύσεις σε μετρητά θα είναι τεράστιες.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΕΡΔΟΣ !!