Πείτε αντίο στη λάσπη με συνθετικό χλοοτάπητα - Freedom Grass

Πείτε αντίο στη λάσπη με συνθετικό χλοοτάπητα – Freedom Grass

Είναι πάντα πρόκληση να διατηρείτε καθαρό το σπίτι σας όταν μπαίνουν παιδιά και κατοικίδια ζώα αφού παίζουν στην αυλή. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να καθαρίζετε συνεχώς όλη τη λάσπη που μεταφέρουν στο σπίτι σας. Φυσικά, θέλετε να βρίσκονται έξω στην αυλή με καθαρό αέρα, άσκηση και ηλιοφάνεια. Το τρέξιμο και η διασκέδαση είναι αυτό που χρειάζονται τα παιδιά. Θέλετε όμως μια αυλή που να είναι φιλική προς τα παιδιά και τα κατοικίδια; Μην ψάχνετε άλλο!

Ο συνθετικός χλοοτάπητας παρέχει έναν ασφαλή χώρο παιχνιδιού για παιδιά και είναι η καλύτερη λύση για τα κατοικίδια.

Φανταστείτε ένα τέλειο γκαζόν όλο το χρόνο! Τοποθετώντας συνθετικό χλοοτάπητα στην αυλή ή στον κήπο σας θα έχετε ένα υπέροχο μέρος για παιχνίδι και χαλάρωση όλο το χρόνο – ανεξάρτητα από τον καιρό ή την εποχή. Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα δεν σας βοηθά μόνο στην οικονομία του νερού, αλλά εξαλείφει πλήρως όλα τα προβλήματα με τη λάσπη, τις επικίνδυνες λακκούβες, αλλεργίες και τα φυτοφάρμακα.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε την αυλή σας πραγματικά φιλική προς τα παιδιά. Είναι πιο μαλακός από το πραγματικό γρασίδι και δεν λεκιάζει τα ρούχα! Το καλύτερο είναι ότι τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν όσο πιο σκληρά θέλουν χωρίς να  υπάρχουν πια λακκούβες και εμπόδια. Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα παρέχει πραγματική ασφάλεια για τα παιδιά και τα κατοικίδια και μοιάζει ακριβώς με πραγματικό γκαζόν!

Χάρη στην ευλυγισία του, προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε κάθε επιφάνεια εξυπηρετώντας έτσι κάθε σχέδιο τοπίου.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει τρύπες αποστράγγισης στη βάση και αποστραγγίζει πολύ γρήγορα τα νερά της βροχής. Έτσι ο χώρος θα παραμείνει στεγνός και καθαρός καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Επιπλέον, είναι υποαλλεργικός και απαλλαγμένος από βλαβερές ουσίες όπως μόλυβδος, κάδμιο κ.λπ.

Είναι πολύ μαλακός στην υφή του και δεν δημιουργεί τραυματισμούς ή λεκέδες στα ρούχα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι φιλικός προς το περιβάλλον:

1-Μειώνει τις εκπομπές άνθρακα και την κατανάλωση καυσίμων από τη μη χρήση των μηχανημάτων για τη συντήρηση του γκαζόν.

2-Εξοικονομεί εκατομμύρια τόνοι νερού από το πότισμα του φυσικού γκαζόν.

3-Δίνει τέλος στη χρήση των λιπασμάτων και των φυτοφαρμάκων τα οποία βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον περνώντας στο υδροφόρο ορίζοντα και μολύνοντας το.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας Freedom Grass διακρίνεται για την άριστη ποιότητα και την υψηλή αντοχή.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες μας σχεδιάζονται, κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα, έχοντας πάντα τα παιδιά στο νου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο χιλιάδες νέες οικογένειες, σχολεία, ιδιώτες και δημόσιοι φορείς σε ολόκληρη την Ελλάδα εμπιστεύονται την Freedom Grass.

Διαθέτουμε διάφορα είδη συνθετικού χλοοτάπητα τα οποία διαφέρουν στο βάρος της ίνας, την πυκνότητα, το ύψος του πέλους, την απόχρωση, την απαλότητα και άλλες ποιότητες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη.