Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ συνθετικού γκαζόν και πραγματικού;

Συνθετικό γκαζόν –  πλεονεκτήματα. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ συνθετικού γκαζόν και πραγματικού;

Το συνθετικό γκαζόν έχει πολλά πλεονεκτήματα. Mπορεί να αλλάξει τον χώρο σας, να σας εξοικονομήσει χρήματα χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα του χώρου που θέλετε.

Ψάχνετε να διαμορφώσετε τον εξωτερικό σας χώρο μα συνθετικό γκαζόν, αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Μην ψάχνετε άλλο!

Για να σας βοηθήσουμε να πάρετε την απόφασή σας, συγκρίναμε τους δύο τύπους γκαζόν σε τέσσερις πιο σημαντικές κατηγορίες.

Ευχρηστία

Το συνθετικό γκαζόν μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια. Τοποθετείται όχι μόνο στον κήπο αλλά και σε ταράτσες, μπαλκόνια, βεράντες, σκυρόδεμα επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους.

Το πραγματικό γκαζόν απαιτεί χώμα, που είναι ένας σημαντικός παράγοντας περιορισμού για πολλούς ανθρώπους που θα ήθελαν να έχουν γκαζόν αλλά δεν έχουν την αυλή να το τοποθετήσουν, όπως σε διαμερίσματα, ταράτσες, βεράντες, μπαλκόνια.

Συντήρηση

Το συνθετικό γκαζόν απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Ένα ελαφρύ ξέβγαλμα με το λάστιχο θα καθαρίσει τη βρωμιά και τυχόν υπολείμματα που συσσωρεύονται. Επιπλέον, δεν χρειάζεται κούρεμα, πότισμα ή χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.

Το πραγματικό γκαζόν χρειάζεται τακτικό πότισμα. Επιπλέον, απαιτεί κούρεμα, εφαρμογή λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και σημαντικό χρόνο και έξοδα για συντήρηση.

Αφή

Το συνθετικό γκαζόν είναι κατασκευασμένο από διάφορα υλικά όπως πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο και νάιλον, παρέχοντας την ελαστικότητα που το καθιστά ανθεκτικό και την απαλότητα που θα περιμένατε από το φυσικό γκαζόν. Είναι υποαλλεργικό και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Το πραγματικό γκαζόν μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς λόγω αλλεργιών ή της χρήσης φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων για τη συντήρησή του.

Εμφάνιση

Το συνθετικό γκαζόν παραμένει πράσινο όλο τον χρόνο και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Η εμφάνιση του πραγματικού γκαζόν εξαρτάται από τον τύπο του, το κλίμα και τη συντήρηση. Μπορεί να υποστεί διάφορα προβλήματα που επηρεάζουν την εμφάνισή του.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επιλογή και την εγκατάσταση συνθετικού γκαζόν στο ακίνητό σας; Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς στην εγκατάσταση, σήμερα!

https://freedomgrass.gr/epikoinonia/