Συνθετικός χλοοτάπητας - New Elegance

Συνθετικός χλοοτάπητας – New Elegance 

Στην Freedom Grass, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα που είναι πρωτοποριακά. Ο συνθετικός χλοοτάπητας New Elegance της Freedom Grass έχει ύψος νήματος 42 χιλιοστά και ανήκει στην κατηγορία των συνθετικών χλοοτάπητων με ίνες σε σχήμα C.

Ας δούμε τα πλεονεκτήματά του από την αρχή:

Κατασκευάζεται από 100% πολυαιθυλένιες ίνες, οι οποίες έχουν επιστημονικά αποδειχθεί ως οικολογικές και φιλικές προς το περιβάλλον.

Επιπλέον, περιλαμβάνει 17.800 χτυπήματα ανά τετραγωνικό μέτρο, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα αφράτο. Προσφέρει μια πολύ ωραία εμφάνιση, με την πράσινη ίνα του να έχει τέσσερις αποχρώσεις του πράσινου και τη σγουρή ίνα να έχει δύο αποχρώσεις, του καφέ και του πράσινου.

Όπως και τα άλλα προϊόντα μας, ο συνθετικός χλοοτάπητας New Elegance δεν απαιτεί γέμισμα άμμου ή καουτσούκ.

Η κατασκευή του νήματος σε σχήμα C προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα.

Το νήμα επιστρέφει στο αρχικό του σχήμα μετά το πάτημα, προσδίδοντας την αίσθηση ενός φυσικού χλοοτάπητα στον κήπο σας.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας New Elegance αντανακλά τις ακτίνες του ηλίου, αποθηκεύοντας λιγότερη θερμότητα σε σχέση με άλλα προϊόντα.

Είναι κατάλληλος για παιδιά και κατοικίδια.

Ωστόσο, χάρη στην ευελιξία του, εφαρμόζεται με μεγάλη ευκολία σε κάθε επιφάνεια. Μπορεί να τοποθετηθεί σε μεγάλους χώρους, όπως κήπους, εξοχικές κατοικίες, παιδικές χαρές και παιδότοπους.

Επιπλέον, μπορεί να τοποθετηθεί και σε μικρούς χώρους, όπως αυλές, πισίνες, μπαλκόνια, βεράντες και ταράτσες.

Λόγω της ποιότητάς του, ο συνθετικός χλοοτάπητας New Elegance αποτελεί έναν από τα κορυφαία προϊόντα της συλλογής μας.

Προσφέρει όχι μόνο μεγάλη ασφάλεια λόγω της μαλακής υφής του, αλλά και μια έντονη αίσθηση φυσικού χλοοτάπητα λόγω της ποιότητάς του.

Η Freedom Grass, με την ευρεία γκάμα προϊόντων της, σας παρέχει την ιδανική λύση για τον κήπο ή τη βεράντα σας. Μια επιλογή που σίγουρα δεν θα μετανιώσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας.