Ποια λάθη πρέπει να αποφύγετε στην εγκατάσταση του Συνθετικού Χλοοτάπητα;

Η εγκατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα δεν είναι τόσο δύσκολη. Ωστόσο είναι σημαντικό να μην χάσετε κανένα βήμα, γιατί μπορεί να μετατραπεί σε μια μεγάλη αποτυχία και να σας κοστίσει ακριβά. Υπάρχουν πολλές συμβουλές και κόλπα ή ακόμα και πλήρεις οδηγίες στο YouTube σχετικά με την εγκατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα. Συλλέξαμε μερικά σημαντικά αλλά κοινά λάθη που πρέπει να αποφύγετε, ώστε να έχετε μια επιτυχημένη εγκατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα.

Ελέγξτε τις μετρήσεις σας.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια επιτυχημένη εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα. Φροντίστε να μετρήσετε την περιοχή σας από διαφορετικές κατευθύνσεις περισσότερες από μία φορά. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή ποσότητα συνθετικού χλοοτάπητα για να καλύψετε την περιοχή. Δεν θα θέλετε να καταλήξετε με πολλά περισσεύματα συνθετικού χλοοτάπητα γιατί αυτό θα ήταν απλώς δαπανηρό και άσκοπο. Αλλά δεν θέλετε επίσης να καταλήξετε και με λιγότερο !

Εγκαταστήστε οπωσδήποτε γεωύφασμα.

Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα, θα καταλήξετε τελικά να αντιμετωπίζετε ζιζάνια και ρίζες. Φροντίστε να εφαρμόσετε το γεωυφασμα σε όλη την περιοχή για να αποτρέψετε την ανάπτυξη ζιζανίων και άλλων φυτών.

Προμηθευτείτε τα σωστά υλικά οικοδομής.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε άμμου οικοδομής ως βασικό υλικό για την διαμόρφωση του χώρου σας. Βρέξτε πολύ καλά την άμμου ισιώστε την και στην συνέχεια πατήστε την με ένα κύλινδρό η με μια δονουμένη πλάκα. Εάν δεν έχετε πρόβλημα με την αποστράγγιση μείνετε μακριά από το χαλίκι στο μέγεθος του μπιζελιού επειδή θα είναι δύσκολο να εργαστείτε καθώς το συμπιέζετε.

Διαμορφώστε μια ομοιόμορφη βάση.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας αναδεικνύεται καλύτερα όταν είναι τοποθετημένο σε μια ομαλή επιφάνεια. Οι προσκρούσεις και οι πτυχώσεις μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για την ασφάλεια προκαλώντας εμπόδια και πτώσεις κύριός σε μικρά παιδιά. Εάν στην περιοχή όπου θα κάνετε την εγκατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα υπάρχουν ρίζες βράχοι και πέτρες, φροντίστε να τα αφαιρέσετε πλήρως.

Μην ισοπεδώνετε τη βάση σας πάρα πολύ.

Ναι, γνωρίζουμε ότι μόλις διαβάζατε να σας λέμε να κάνετε μια ομοιόμορφη βάση. Ωστόσο, πρέπει επίσης να το διαμορφώσετε με κλίση 1%. Αυτό βοηθά το νερό να αποστραγγίζεται καλύτερα και ο συνθετικός χλοοτάπητας να παραμείνει στεγνός καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Προσέξτε την κατεύθυνση του νήματος.

Τα νήματα του συνθετικού χλοοτάπητα έχουν μια ορισμένη κατεύθυνση. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό και να βεβαιωθείτε ότι οι ίνες σε όλα τα κομμάτια του συνθετικού χλοοτάπητα θα πρέπει να κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας στην προσπάθεια εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα και θα βοηθήσει τυχόν ραφές να είναι αόρατες. Ως επαγγελματίες τεχνικοί στην εγκατάστασή συνθετικού χλοοτάπητα, προτείνουμε πάντα να έχουμε το νήμα να βλέπει προς την οικία.

Αγοράστε το συνθετικό χλοοτάπητα από μία παρτίδα-παραγωγής.

Διαφορετικές παρτίδες συνθετικού χλοοτάπητα μπορεί να έχουν μικρές διαφορές ειδικά στο χρώμα. Ακόμα κι αν είναι ο ίδιος ακριβώς συνθετικός χλοοτάπητας, αν είναι από διαφορετικές παρτίδες τα κομμάτια μπορεί να διαφέρουν λίγο στο χρώμα όταν εγκατασταθούν το ένα δίπλα στον άλλο. Για να είστε ασφαλείς, αγοράστε τον συνθετικό χλοοτάπητα από την ίδια παρτίδα-παραγωγή.

Μην πετάτε τα περισσεύματα του συνθετικού χλοοτάπητα μετά την εγκατάσταση.

Τα μικρά κομμάτια μπορεί να σας χρειαστούν όταν πρέπει να επισκευάσετε μικρές περιοχές που μπορεί να υποστούν ζημιές. Επίσης, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως οδηγό εάν πρέπει να αγοράσετε περισσότερο συνθετικό χλοοτάπητα για άλλες περιοχές.

Η χρήση αυτών των συμβουλών θα σας βοηθήσει να έχετε μια επιτυχημένη εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με μας στο – 2106627914. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία.