Συνθετικός χλοοτάπητας και το σχήμα της ΙΝΑΣ

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα σχήματα των ινών των συνθετικών χλοοτάπητων. Το σχήμα της ίνας επηρεάζει σίγουρα την ανθεκτικότητα, τη λάμψη και την υφή του συνθετικού χλοοτάπητα. 

Συνθετικός χλοοτάπητας με ίνες σχηματός W.

Αυτό το είδος σχήματος της ίνας εμφανίζεται στην πιο δημοφιλή σειρά των συνθετικών χλοοταπητών μας. Η καμπύλη της ίνας w λειτουργεί σαν ένα στρώμα μνήμης αφρού για το συνθετικό χλοοτάπητα. Μόλις πατηθεί θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν ίχνη από πατημασιές, καθώς επανέρχεται πολύ γρήγορα στην αρχική του κατάσταση. Λόγω της ικανότητάς του να διαχέει το φως του ήλιου, ο συνθετικός χλοοτάπητας με ίνες σε σχήμα W δεν συγκρατεί την ίδια ποσότητα ηλιακής θερμότητας σε σύγκριση με άλλους τύπους συνθετικού χλοοτάπητα. Οι ίνες σχήματος W έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το συνθετικό χλοοτάπητα κατά 15% πιο δροσερό από άλλα προϊόντα. Το σχήμα της ίνας W αποδίδει ένα εξαιρετικό, υψηλής ποιότητας και πολύ φυσικό προϊόν. Το νήμα σε σχήμα W είναι κατασκευασμένο από υλίκα υψηλής ποιότητας και αντοχής σε αποχρώσεις ζεστού πράσινου χρώματος. 

Συνθετικός χλοοτάπητας με ίνες σχηματός C

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες σε σχήμα C είναι και οι πιο γνωστοί επειδή παρέχουν υψηλή ανθεκτικότητα. Το μοναδικό σχήμα ημισέληνου ενισχύει ιδανικά την ίνα του συνθετικού χλοοτάπητα βοηθώντας την να επιστρέψει στην αρχική της μορφή. Αυτή η ενσωματωμένη λειτουργία μνήμης ενισχύεται από τη χρήση των υψηλότερων βαθμών πολυμερών. Αυτό τον κάνει εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα, ενώ εξακολουθεί να είναι ακόμη και δυο φορές πιο ανθεκτικός από άλλα προϊόντα στην αγορά.  Το μοναδικό σχήμα C βοηθά επίσης στο να αντικατοπτρίζει την ακτινοβολία του ήλιου. Έτσι τα νήματα αποθηκεύουν λιγότερη θερμότητα σε σχέση με τα περισσότερα άλλα συμβατικά νήματα.

Το σχήμα της ίνας C εμποδίζει η φθορά του συνθετικού χλοοτάπητα από τη βαριά χρήση.

Ένα μειονέκτημα όμως των ινών σχήματος C είναι η λάμψη που έχουν συγκριτικά με άλλα νήματα συνθετικών χλοοτάπητων.

Συνθετικός χλοοτάπητας με ίνες σχηματός U

Τα χαρακτηριστικά των συνθετικών χλοοτάπητων με ίνες σε σχήμα U είναι παρόμοια με αυτών των συνθετικών χλοοτάπητων με ίνες σε σχήμα V. Αυτό το είδος σχήματος βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας της επιφάνειας του συνθετικού χλοοτάπητα. Η ίνα σχήματος U είναι σχεδιασμένη να είναι ανθεκτική διατηρώντας παράλληλα την απαλότητά της. Έχει μια ικανότητα να διατηρεί το σχήμα της υπό βαριά κυκλοφορία και έχει χαμηλό ποσοστό γυαλάδας .

Συνθετικός χλοοτάπητας με ίνες σχηματός DIAMOND

Το σχήμα Diamond είναι εκπληκτικό. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες σχήματος diamond είναι οι πιο μαλακοί που υπάρχουν. Το καλύτερο μέρος της δουλειάς μας είναι όταν οι πελάτες μας έρχονται σε επαφή με την μαλακή υφή του συνθετικού χλοοτάπητα με ίνες diamond. Η ενθουσιώδης αντίδραση τους μας γεμίζει ικανοποίηση. Το diamond είναι ένα από τα πιο προωθημένα νήματα υψηλής ποιότητας. Για τους συνθετικούς χλοοτάπητες με αυτό το σχήμα έχουμε λάβει τις καλύτερες κριτικές. Τα χρώματα του νήματος diamond είναι ζωηρά και τολμηρά. 

Συνθετικός χλοοτάπητας με ίνες σχηματός  S

Ο συνθετικός χλοοτάπητας σχεδιασμένος με ίνες σε σχήμα S έχει πολύ ρεαλιστική εμφάνιση και αντοχή. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες που θα υποστούν μεσαία και έντονη ταλαιπωρία. Στη Freedom Grass θα βρείτε διαφορά είδη συνθετικού χλοοτάπητα σχεδιασμένα ειδικά για της ανάγκες και τα γούστα του κάθε πελάτη. Οι ίνες των συνθετικών χλοοταπήτων μας είναι εμπλουτισμένες με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας φίλτρα UV. Καλέστε τώρα για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.