Συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες σχήματος-W

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες σχήματος W προσφέρουν πολύ ρεαλιστική εμφάνιση, πολύ κοντά στο φυσικό γρασίδι. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν για τον κήπο τους ένα συνθετικό χλοοτάπητα που μοιάζει με φρεσκοκομμένο γρασίδι.

Γιατί να Επιλέξετε συνθετικό χλοοτάπητα με ίνες Σχήματος W;

Αυτή η μοναδική τεχνολογία ανεβάζει τη ρεαλιστική εμφάνιση των συνθετικών χλοοτάπητων σε νέο επίπεδο. Η ανθεκτική δομή της ίνας κάνει αυτούς τους χλοοτάπητες να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικοί. Ταυτόχρονα, η ανθεκτικότητά τους, τους καθιστά ιδανικούς για περιοχές ταλαιπωρίας και συχνής χρήσης.

Πλεονεκτήματα 
  1. Ανθεκτικότητα και Ρεαλιστική Εμφάνιση: Οι ίνες σχήματος W προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή στην τριβή και στην καταπόνηση σε σύγκριση με άλλα σχήματα ινών. Αυτό τους καθίστα ιδανικούς για περιοχές έντονης χρήσης και παιχνίδι παιδιών.

  2. Προστασία από την Υπεριώδη Ακτινοβολία: Οι συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες σχήματος W αντέχουν στην υπεριώδη ακτινοβολία. Xάρη στην ειδική κατασκευή της και την ενσωμάτωση χημικών προστατευτικών ουσιών η ίνα αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου. 

  3. Μείωση της Θερμότητας. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες με τεχνολογία ίνας σχήματος W δεν συγκρατούν την ίδια θερμική ενέργεια σε σύγκριση με άλλους συνθετικούς χλοοτάπητες. 

  4. Πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Ασφάλειας: Η Freedom Grass φροντίζει για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, προμηθεύοντας μόνο προϊόντα πιστοποιημένα ως απαλλαγμένα από μόλυβδο και άλλες τοξικές ουσίες.

Δοκιμές σε ελεγχόμενο περιβάλλον έδειξαν ότι οι συνθετικοί χλοοτάπητες με ίνες σχήματος W είναι πιο δροσεροί από οποιονδήποτε άλλο συνθετικό χλοοτάπητα στην αγορά.

Συνδιάζουν επίσης, την εμφάνιση του φυσικού χλοοτάπητα με τα πλεονεκτήματα της χαμηλής συντήρησης και της αντοχής στον χρόνο.

Ελάτε σήμερα στο κατάστημά μας ή κλείστε ένα ραντεβού στο χώρο σας για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας και τη διαδικασία εγκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας. Η ομάδα της Freedom Grass είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον ιδανικό συνθετικό χλοοτάπητα για τις ανάγκες σας.