Υπαίθριες επιφάνειες που παρακαλάνε για συνθετικό γρασίδι

Το συνθετικό γρασίδι έχει από καιρό ξεπεράσει τη φήμη που τoν θέλει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως αθλητική επιφάνεια. Σήμερα, η χρήση του συνθετικού γρασιδιού ξεπερνά τα γήπεδα ποδοσφαίρου. Το συνθετικό γρασίδι είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλά νοικοκυριά.

Το συνθετικό γρασίδι έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η τυπική διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει περίπου 10 με 15 χρόνια, καθιστώντας το μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών τώρα επιλέγουν να τοποθετούν συνθετικό χλοοτάπητα στους κήπους τους. Αν ψάχνετε για έμπνευση ή ιδέες για να βελτιώσετε την αισθητική του κήπου σας, εδώ θα βρείτε μερικές σύγχρονες εγκαταστάσεις τεχνητού χλοοτάπητα.

Δειτε παρακάτω μερικές ιδέες και δημιουργίες με συνθετικό γρασίδι.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ

Εάν έχετε μια πισίνα στην αυλή σας, το συνθετικό γρασίδι είναι το τέλειο υλικό για να το περιβάλει. Σε αντίθεση με τις ξύλινες σανίδες και το συμπαγές σκυρόδεμα το συνθετικό γρασίδι προσθέτει φωτεινότητα και απαλότητα. Απλά σκεφτείτε να είστε ξυπόλητοι ενώ απολαμβάνετε μια ηλιόλουστη μέρα δίπλα στην πισίνα με φίλους. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε πια για υγρές, ολισθηρές επιφάνειες μόλις βγείτε από την πισίνα. 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ

Έχετε καλλιτεχνική φλέβα στην οικογένεια; Αυτή είναι μια καλή ιδέα για διασκέδαση, Χρησιμοποιήστε συνθετικό γρασίδι ως υλικό για το επόμενο μεγάλο έργο τέχνης σας! Το συνθετικό γρασίδι είναι πραγματικά πολύ ευέλικτο και εύκολα επεξεργάσιμο. Μπορεί να κοπεί σε οποιοδήποτε σχήμα για να δημιουργήσετε όμορφα μοτίβα και τολμηρά σχέδια. Χρησιμοποιήστε το ως κάλυμμα για τον τοίχο, καλύψτε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα υλικά για σύγχρονα σχέδια για οποιαδήποτε τοποθεσία στο σπίτι σας. Αν δεν έχετε την ικανότητα για τέτοιες εφαρμογές, μπορείτε να εκτελέσετε τις ιδέες σας από έναν επαγγελματία εγκαταστάτη

ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Εάν είστε ιδιοκτήτης σκύλου ή γάτας, γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι για τα κατοικίδια ζώα να τρέχουν έξω χωρίς να νοιάζεστε αν θα λερωθούν ή θα σας λερώσουν.
Δυστυχώς, αυτά τα μικροσκοπικά, αξιολάτρευτα τετράποδα μπορούν επίσης να προκαλέσουν ζημιά σε οποιαδήποτε αυλή ή κήπο με φυσικό γρασίδι.
Σε κανένα δεν αρέσει το αποχρωματισμένο γρασίδι εξαιτίας των ζωικών αποβλήτων ή το σκαμμένο έδαφος.
Εδώ είναι που το ανθεκτικό συνθετικό γρασίδι έρχεται πολύ βολικό.
Το συνθετικό γρασίδι προσφέρει μια επιφάνεια φιλική για τα τετράποδα και απαλλάσει τους ιδιοκτήτες από την έννοια ότι θα λερωθούν τα κατοικίδια ζώα τους.

Η τοποθέτηση συνθετικού γρασιδιού δημιουργεί εναν όμορφο και καθαρό περιβάλλον όλο τον χρονο.

ΚΗΠΟΣ ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ

Δεν υπάρχει χώρος για τον κήπο των ονείρων σας; Αυτό συμβαίνει συνήθως σε ανθρόπους που ζουν σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα πολλαπλών επιπέδων. Αλλά η έλλειψη υπαίθριου χώρου δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Προσθέστε ένα πράσινο άγγιγμα στην κατοικία σας εγκαθιστώντας συνθετικό γρασίδι σε μια ταράτσα ή βεράντα. Διακοσμήστε τον χώρο με γλαστρες και φύτα. Τοποθετήστε υπαίθρια καθίσματα και ένα σαλονάκι μπαμπου και δημιουργήστε ένα ιδανικό μέρος για ένα casual hangout ή al fresco τραπεζαρία.

ΤΟΙΧΟΙ Η ΦΡΑΧΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ

Θέλετε οι φράχτες να σας δώσουν το ακριβές επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής που θέλετε? Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε συνθετικό γρασίδι για τοίχους και φράχτες.  Εάν προτιμάτε να διατηρήσετε το φράκτη σας στο σημερινό ύψος, μπορείτε απλά να το ντύσετε με συνθετικό γρασίδι. Αυτό θα σας δώσει μια εμφάνιση που μοιάζει με φράχτη ή θάμνο. Επίσης λειτουργεί καλά για να κρύβετε οτιδήποτε μπορεί να αλλοιώσει την εμφάνιση της αυλής σας, όπως οι κάδοι απορριμμάτων ή οι αποθηκευτικοί χώροι. Όταν τοποθετηθεί σωστά, το συνθετικό γρασίδι μπορεί να αλλάξει δραματικά το τοπίο σας.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ

Το βαρετό γκρι δεν χρειάζεται να είναι το χρώμα που περιγράφει το μονοπάτι που οδηγεί στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας. Είτε πρόκειται για δρόμο είτε για μονοπάτι, προσθέτοντας μια ζωντανή εκτόξευση πράσινου μπορεί να το ζωντανέψει. Το συνθετικό γρασίδι μπορεί να κοπεί σε ευθείες, καμπύλες ή τυχαίες μορφές που θα συγκρουστούν όμορφα με το σκυρόδεμα, χαλίκια ή πέτρες. Επίσης μπορεί να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που συνδυάζει άψογα τις οδούς και τις διαδρομές με την μπροστινή είσοδο.

Όταν πρόκειται για τεχνητές εφαρμογές χλοοτάπητα, οι δυνατότητες είναι πρακτικά ατελείωτες. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποια δημιουργικότητα και επαγγελματική βοήθεια από εταιρείες όπως η Freedom Grass. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε τις ατέλειωτες δυνατότητες του τεχνητού γρασιδιού.